Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CLUB UNIÓN De Santa Fe adem.boussaha50@yahoo.fr
442 super Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 17.2
redelijk Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


10e minuut.
Scrigna geeft een hoge lob. Pedernera is nu in balbezit. Mañkepillan is nu in balbezit. Pedernera rent richting de bal. Pedernera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Peratta kopt de bal weg. Mañkepillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mañkepillan passt de bal zonder na te denken. Pedernera heeft problemen om de bal te vangen. Pedernera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Liberatore is nu in balbezit. Peratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberatore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liberatore krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Liberatore rent richting de bal. Mañkepillan onderschept slim de pass. Mañkepillan speelt de bal door. Pedernera rent richting de bal. Pedernera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Peratta is nu in balbezit. Peratta passt de bal zonder na te denken. Pedernera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedernera haalt uit met een fantastische trap. O´Connor probeert de bal aan de voet te houden. Cotello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Escalante trapt de bal weg. Belluschi controleert de bal met de borst. Mannara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mannara krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Sotolongo rent richting de bal. Liberatore is nu in balbezit. Liberatore passt de bal zonder na te denken. Garello is nu in balbezit. Garello schiet op doel. Escalante bokst de bal weg.

42e minuut.
San Filippo kopt de bal weg. Scrigna rent richting de bal. Garello onderschept slim de pass. San Filippo bereikt de bal nog maar net als eerste. San Filippo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLUB UNIÓN De Santa Fe 46%, adem.boussaha50@yahoo.fr 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CLUB UNIÓN De Santa Fe - adem.boussaha50@yahoo.fr 0:0

46e minuut.
Ings komt het veld opgelopen. moro komt het veld opgelopen. Courault komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Inworp. Hidalgo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sotolongo rent richting de bal. moro onderschept slim de pass. moro geeft de bal voor. Escalante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Courault verovert de bal door een tackle van achteren. moro speelt de bal door. Klungelig pakt Damiani de bal. Mannara rent richting de bal. Mannara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB UNIÓN De Santa Fe - adem.boussaha50@yahoo.fr 1:0

58e minuut.
Ings is nu in balbezit. Ings geeft een lange en hoge pass. Courault kopt de bal weg. Mannara heeft problemen om de bal te vangen. Mannara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mañkepillan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ings met een snelle inworp. Liberatore rent richting de bal. Liberatore geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
O´Connor passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Casadidio de bal. Casadidio met een sublieme pass. Courault is nu in balbezit. Courault draait met de bal, schiet en ... Escalante bokst de bal weg.

75e minuut.
moro rent richting de bal. Sotolongo verovert de bal door een tackle van achteren. moro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. moro krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Po probeert naar een medespeler te passen. O´Connor heeft problemen om de bal te vangen. Pedernera rent richting de bal. Pedernera draait met de bal, schiet en ... O´Connor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cotello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Courault is nu in balbezit. Liberatore rent richting de bal. Liberatore passt de bal zonder na te denken. Mannara rent richting de bal. Mannara haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB UNIÓN De Santa Fe - adem.boussaha50@yahoo.fr 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLUB UNIÓN De Santa Fe 29%, adem.boussaha50@yahoo.fr 71%.
CLUB UNIÓN De Santa Fe - adem.boussaha50@yahoo.fr 2:0