Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
adem.boussaha50@yahoo.fr CLUB UNIÓN De Santa Fe
Normal Tactiek 442 super
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
8 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 28.9
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen average


1e minuut.
Pedernera passt de bal met de wreef. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson geeft een hoge lob. Pedernera rent richting de bal. Pedernera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Na een snelle pass probeert Scrigna de bal onder controle te krijgen. Liberatore kopt de bal weg. Daar is Peratta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mannara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Mīlis onderschept slim de pass. Mīlis probeert naar een medespeler te passen. Garello rent richting de bal. Mannara is nu in balbezit. Mannara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Mannara haalt uit met een fantastische trap. Damiani probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, San Filippo zal de hoekschop nemen. Mannara springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Peratta passt de bal in één keer door. Mīlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mīlis met een sublieme pass. Garello rent richting de bal. Garello schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Garello onderschept slim de pass. Garello draait met de bal, schiet en ... Damiani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mannara rent richting de bal. Mannara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Mañkepillan is nu in balbezit. Mañkepillan passt de bal zonder na te denken. Lacapra is nu in balbezit. Pedernera onderschept slim de pass. Pedernera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Garello met een sublieme pass. Mannara is nu in balbezit. Wilson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mannara raakt geblesseerd tijdens het duel. Liberatore neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal. Daar is Mannara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mannara draait met de bal, schiet en ... Escalante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
adem.boussaha50@yahoo.fr - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:1

37e minuut.
Lorenzo heeft problemen om de bal te vangen. San Filippo bereikt de bal nog maar net als eerste. San Filippo geeft de bal voor. Garello is nu in balbezit. Garello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Peratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mīlis verovert de bal door een tackle van achteren. Mīlis geeft een lange en hoge pass. Garello rent richting de bal. Garello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Jędryka geeft een hoge lob. San Filippo bereikt de bal nog maar net als eerste. San Filippo probeert naar een medespeler te passen. Garello heeft problemen om de bal te vangen. Garello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adem.boussaha50@yahoo.fr 59%, CLUB UNIÓN De Santa Fe 41%.
adem.boussaha50@yahoo.fr - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:1

46e minuut.
Courault komt het veld opgelopen. moro komt het veld opgelopen. Ings komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Wilson kopt de bal weg. Lorenzo probeert de bal aan de voet te houden. Mannara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannara schiet op doel. Escalante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
adem.boussaha50@yahoo.fr - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:2

61e minuut.
Escalante trapt de bal weg. Mīlis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Liberatore bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hidalgo. Liberatore is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parissi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Courault kopt de bal weg. Escalante bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Escalante probeert naar een medespeler te passen. Pedernera rent richting de bal. Pedernera schiet op doel. Cotello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
adem.boussaha50@yahoo.fr - CLUB UNIÓN De Santa Fe 1:2

90e minuut.
Liberatore met een sublieme pass. moro geeft de bal voor. Klungelig pakt Casadidio de bal. Mannara rent richting de bal. Mannara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adem.boussaha50@yahoo.fr 74%, CLUB UNIÓN De Santa Fe 26%.
adem.boussaha50@yahoo.fr - CLUB UNIÓN De Santa Fe 1:2