Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atletico Velez Sarslfield CLUB UNIÓN De Santa Fe
pablo 532 Tactiek 442 super
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 30.1
poor Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen average


3e minuut.
Daar is Liberatore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liberatore geeft een hoge lob. Daar is Acerola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garello rent richting de bal. Garello schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Miski is nu in balbezit. Liberatore onderschept slim de pass. Liberatore passt de bal met de wreef. Garello rent richting de bal. Garello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Garello probeert de bal aan de voet te houden. Mīlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mīlis passt de bal met de wreef. Mannara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Velez Sarslfield - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:1

13e minuut.
Mannara verovert de bal door een tackle van achteren. Acerola rent richting de bal. Acerola geeft een lange en hoge pass. Mannara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Montti bereikt de bal nog maar net als eerste. Parissi verovert de bal door een tackle van achteren. Parissi passt de bal met de wreef. Garello is nu in balbezit. Garello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fucaraccio trapt de bal weg van het doel. Liberatore kopt de bal weg. Garello rent richting de bal. Garello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pereyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parissi verovert de bal door een tackle van achteren. Parissi speelt de bal door. Mannara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannara schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Miski kopt de bal weg. Colombrero rent richting de bal. Liberatore begaat een overtreding. Colombrero raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Miski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mīlis rent richting de bal. Mīlis geeft een lange en hoge pass. Garello maakt een snoekduik en kopt de bal. Mannara rent richting de bal. Mannara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Colombrero heeft problemen om de bal te vangen. Liberatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberatore geeft een hoge lob. Mīlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mīlis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Garello rent richting de bal. Baudry bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudry geeft de bal voor. Garello bereikt de bal nog maar net als eerste. Garello haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Inworp. Courault komt het veld opgelopen. moro komt het veld opgelopen. Ings komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Velez Sarslfield 57%, CLUB UNIÓN De Santa Fe 43%.
Club Atletico Velez Sarslfield - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:1

47e minuut.
Miski rent richting de bal. Liberatore onderschept slim de pass. Liberatore geeft een hoge lob. Mannara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mīlis verovert de bal door een tackle van achteren. Mīlis geeft de bal voor. Courault rent richting de bal. Courault haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Fucaraccio speelt de bal door. Knudsen kopt de bal weg. Pueyrredon heeft problemen om de bal te vangen. Courault bereikt de bal nog maar net als eerste. Courault draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Fucaraccio met een harde bal richting middenveld. Liberatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombrero begaat een overtreding. Liberatore roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Liberatore kan niet meer verder spelen.

68e minuut.
Courault bereikt de bal nog maar net als eerste. Courault speelt de bal door. Mannara rent richting de bal. Mannara draait met de bal, schiet en ... Fucaraccio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Po met de inworp. Mīlis probeert naar een medespeler te passen. Mannara is nu in balbezit. Mannara draait met de bal, schiet en ... Fucaraccio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Velez Sarslfield - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:2

83e minuut.
Montti is nu in balbezit. Courault verovert de bal door een tackle van achteren. Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Courault onderschept slim de pass. Courault draait met de bal, schiet en ... Fucaraccio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mannara rent richting de bal. Mannara haalt uit met een fantastische trap. Fucaraccio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Velez Sarslfield - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:3

86e minuut.
Mannara bereikt de bal nog maar net als eerste. Courault bereikt de bal nog maar net als eerste. Courault passt de bal met de wreef. Mannara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. moro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ings geeft de bal voor. Mannara is nu in balbezit. Mannara draait met de bal, schiet en ... Fucaraccio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Velez Sarslfield 67%, CLUB UNIÓN De Santa Fe 33%.
Club Atletico Velez Sarslfield - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:3