Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
haito Atlético La Reginense
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Unquen geeft een lange en hoge pass. Heinze is nu in balbezit. Heinze passt de bal zonder na te denken. Busico probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Busico schiet op doel. Peruggini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Crisafulli controleert de bal met de borst. Crisafulli probeert naar een medespeler te passen. De Notta bereikt de bal nog maar net als eerste. De Notta schiet op doel. Relmuantv werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
haito - Atlético La Reginense 0:1

9e minuut.
Inworp. Oviedo met een snelle inworp. Crisafulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisafulli haalt uit met een fantastische trap. Relmuantv probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
haito - Atlético La Reginense 0:2

12e minuut.
Ascani geeft een hoge lob. Inworp. Koliva met de inworp. Kilksberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilksberg geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Peruggini trapt de bal weg van het doel. Fontanarrosa heeft problemen om de bal te vangen. Crisafulli speelt de bal door. De Notta is nu in balbezit. De Notta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Vukojicic verovert de bal door een tackle van achteren. Ascani rent richting de bal. Vukojicic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vukojicic krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haito 47%, Atlético La Reginense 53%.
haito - Atlético La Reginense 0:2

53e minuut.
Daar is Unquen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilksberg rent richting de bal. Kilksberg speelt de bal door. Busico bereikt de bal nog maar net als eerste. Busico schiet op doel. Peruggini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Busico is nu in balbezit. Busico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
haito - Atlético La Reginense 1:2

68e minuut.
Crisafulli is nu in balbezit. Crisafulli passt de bal met de wreef. De Notta bereikt de bal nog maar net als eerste. De Notta haalt uit met een fantastische trap. Relmuantv werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
haito - Atlético La Reginense 1:3

71e minuut.
Vukojicic rent richting de bal. Vukojicic passt de bal met de wreef. Ascani is nu in balbezit. Ascani passt de bal in één keer door. Volta geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Relmuantv met een harde bal richting middenveld. Duscher rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heinze. Heinze krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Kilksberg speelt de bal door. Unquen is nu in balbezit. Busico onderschept slim de pass. Busico draait met de bal, schiet en ... Peruggini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
haito - Atlético La Reginense 2:3

83e minuut.
Oviedo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crisafulli geeft de bal voor. Volta bereikt de bal nog maar net als eerste. Volta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt De Notta de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Elizalde onderschept slim de pass. Elizalde geeft een lange en hoge pass. Daar is Unquen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busico is nu in balbezit. Busico haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
de Ariño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Heinze rent richting de bal. Heinze geeft een hoge lob. Kilksberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilksberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
haito - Atlético La Reginense 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haito 46%, Atlético La Reginense 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
haito - Atlético La Reginense 3:3