Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético La Reginense haito
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Ascani de bal onder controle te krijgen. Gdansk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdansk speelt de bal door. Busico is nu in balbezit. Busico schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ascani met een sublieme pass. Ferreira is nu in balbezit. Gdansk verovert de bal door een tackle van achteren. Gdansk geeft de bal voor. Busico krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Ascani bereikt de bal nog maar net als eerste. Elizalde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ascani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ascani met een snel genomen vrije trap. De Notta is nu in balbezit. De Notta haalt uit met een fantastische trap. Dubois probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Relmuantv werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético La Reginense - haito 1:0

32e minuut.
levy is nu in balbezit. levy passt de bal met de wreef. Ascani is nu in balbezit. Busico verovert de bal door een tackle van achteren. Busico schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
levy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Volta met de inworp. Crisafulli is nu in balbezit. Crisafulli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético La Reginense 56%, haito 44%.
Atlético La Reginense - haito 1:0

46e minuut.
Gdansk passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert levy de bal onder controle te krijgen. De Notta rent richting de bal. De Notta schiet op doel. Relmuantv probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético La Reginense - haito 2:0

58e minuut.
Volta rent richting de bal. Volta geeft de bal voor. Duscher is nu in balbezit. Duscher haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert De Notta de bal onder controle te krijgen. Relmuantv probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Klungelig pakt Oviedo de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Knauf. Oviedo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Duscher neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Vukojicic kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Elizalde met een sublieme pass. Gdansk rent richting de bal. Gdansk met een sublieme pass. Busico is nu in balbezit. Busico schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Volta met een snelle inworp. Duscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Duscher passt de bal met de wreef. Crisafulli rent richting de bal. Crisafulli geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético La Reginense 34%, haito 66%.
Atlético La Reginense - haito 2:0