Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
adem.boussaha50@yahoo.fr independiente jr
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Escuredo met een sublieme pass. Quacquaruccio controleert de bal met de borst. Lorenzo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lorenzo krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Laurent rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peratta met de inworp. Mañkepillan rent richting de bal. Mañkepillan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Arata de bal onder controle te krijgen. Narosky met een sublieme pass. Mañkepillan rent richting de bal. Pedernera is nu in balbezit. Pedernera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Rogel geeft een hoge lob. Scrigna rent richting de bal. Scrigna passt de bal in één keer door. Pedernera rent richting de bal. Pedernera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Doeltrap. Damiani trapt de bal weg. Casadidio rent richting de bal. Escuredo onderschept slim de pass. Escuredo passt de bal zonder na te denken. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adem.boussaha50@yahoo.fr 56%, independiente jr 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
adem.boussaha50@yahoo.fr - independiente jr 0:0

46e minuut.
Escuredo probeert naar een medespeler te passen. Quacquaruccio rent richting de bal. Mañkepillan onderschept slim de pass. Mañkepillan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Peratta is nu in balbezit. Peratta passt de bal met de wreef. Pedernera rent richting de bal. Mañkepillan is nu in balbezit. Mañkepillan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
adem.boussaha50@yahoo.fr - independiente jr 1:0

59e minuut.
Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo met een sublieme pass. Daar is Pedernera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mañkepillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mañkepillan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Mañkepillan passt de bal in één keer door. Daar is Peratta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peratta probeert naar een medespeler te passen. Pedernera rent richting de bal. Pedernera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Escuredo passt de bal met de wreef. Laurent rent richting de bal. Casadidio bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurent onderschept slim de pass. Laurent geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Escuredo passt de bal in één keer door. Rogel is nu in balbezit. Mañkepillan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mañkepillan krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Pedernera is nu in balbezit. Catrilef bereikt de bal nog maar net als eerste. Mañkepillan verovert de bal door een tackle van achteren. Pedernera is nu in balbezit. Pedernera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Moores geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hidalgo met de inworp. Mañkepillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mañkepillan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Di Pietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mañkepillan is nu in balbezit. Mañkepillan passt de bal met de wreef. Pedernera is nu in balbezit. Pedernera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Alderete speelt de bal door. Escuredo rent richting de bal. Escuredo probeert naar een medespeler te passen. Quacquaruccio is nu in balbezit. Quacquaruccio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
adem.boussaha50@yahoo.fr - independiente jr 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adem.boussaha50@yahoo.fr 31%, independiente jr 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
adem.boussaha50@yahoo.fr - independiente jr 1:1