Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético La Reginense Club Atletico Velez Sarslfield
Normal Tactiek pablo 532
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Montti kopt de bal weg. Ascani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pueyrredon met een sublieme pass. Colombrero is nu in balbezit. Colombrero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Duscher bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miski. Duscher is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duscher met een snel genomen vrije trap. De Notta bereikt de bal nog maar net als eerste. De Notta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
de Ariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Duscher rent richting de bal. Miski begaat een overtreding. Miski krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Baudry probeert de bal aan de voet te houden. Crisafulli is nu in balbezit. Crisafulli passt de bal in één keer door. De Notta rent richting de bal. De Notta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético La Reginense - Club Atletico Velez Sarslfield 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético La Reginense 51%, Club Atletico Velez Sarslfield 49%.
Atlético La Reginense - Club Atletico Velez Sarslfield 1:0

46e minuut.
Oviedo geeft de bal voor. Pereyra heeft problemen om de bal te vangen. De Notta rent richting de bal. De Notta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Acerola de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Pereyra onderschept slim de pass. Crisafulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereyra rent richting de bal. Crisafulli onderschept slim de pass. Crisafulli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Baudry geeft een lange en hoge pass. Unquen heeft problemen om de bal te vangen. Colombrero rent richting de bal. Knudsen is nu in balbezit. Knudsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pueyrredon is nu in balbezit. Pueyrredon passt de bal zonder na te denken. Montti rent richting de bal. Montti geeft een hoge lob. Daar is Unquen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
de Ariño geeft de bal voor. Ascani probeert de bal aan de voet te houden. Miski met een sublieme pass. Knudsen is nu in balbezit. Knudsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético La Reginense - Club Atletico Velez Sarslfield 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético La Reginense 60%, Club Atletico Velez Sarslfield 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético La Reginense - Club Atletico Velez Sarslfield 1:1