Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atletico Velez Sarslfield Atlético La Reginense
pablo 532 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Pereyra met een sublieme pass. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santana. Santana krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Ferreira rent richting de bal. Colombrero onderschept slim de pass. Colombrero passt de bal met de wreef. Knudsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Knudsen schiet op doel. Peruggini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Pueyrredon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreira geeft de bal voor. De Notta is nu in balbezit. De Notta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ascani passt de bal in één keer door. Crisafulli speelt de bal door. De Notta bereikt de bal nog maar net als eerste. De Notta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Velez Sarslfield - Atlético La Reginense 0:1

26e minuut.
Ascani is nu in balbezit. Miski onderschept slim de pass. Miski probeert naar een medespeler te passen. Knudsen rent richting de bal. Knudsen draait met de bal, schiet en ... Peruggini bokst de bal weg.

29e minuut.
Pueyrredon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Volta rent richting de bal. Volta passt de bal met de wreef. De Notta heeft problemen om de bal te vangen. De Notta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Duscher geeft een hoge lob. Miski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Notta is nu in balbezit. De Notta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Velez Sarslfield 52%, Atlético La Reginense 48%.
Club Atletico Velez Sarslfield - Atlético La Reginense 0:1

53e minuut.
Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerola geeft de bal voor. De Notta is nu in balbezit. De Notta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pereyra met een sublieme pass. Santana speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Manzanal de bal onder controle te krijgen. Knudsen is nu in balbezit. Knudsen haalt uit met een fantastische trap. Peruggini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Dupraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupraz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Manzanal met de inworp. Miski geeft een hoge lob. Peruggini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Duscher rent richting de bal. Duscher speelt de bal door. Oviedo probeert naar een medespeler te passen. De Notta rent richting de bal. De Notta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Velez Sarslfield 56%, Atlético La Reginense 44%.
Club Atletico Velez Sarslfield - Atlético La Reginense 0:1