Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CLUB UNIÓN De Santa Fe haito
442 super Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 16.7
adequate Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
average Verdedigen hopeless


2e minuut.
Mīlis is nu in balbezit. Mīlis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vukojicic de bal. Garello rent richting de bal. Garello haalt uit met een fantastische trap. Relmuantv bokst de bal weg. Elizalde heeft problemen om de bal te vangen. Mannara rent richting de bal. Mannara draait met de bal, schiet en ... Dubois probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB UNIÓN De Santa Fe - haito 1:0

19e minuut.
Dubois rent richting de bal. Mannara verovert de bal door een tackle van achteren. Garello bereikt de bal nog maar net als eerste. Garello schiet op doel. Relmuantv probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB UNIÓN De Santa Fe - haito 2:0

22e minuut.
Daar is Mannara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fontanarrosa is nu in balbezit. Fontanarrosa passt de bal zonder na te denken. Mannara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB UNIÓN De Santa Fe - haito 3:0

29e minuut.
Fontanarrosa rent richting de bal. moro verovert de bal door een tackle van achteren. moro passt de bal in één keer door. Garello rent richting de bal. Garello geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Jędryka is nu in balbezit. San Filippo is nu in balbezit. San Filippo passt de bal in één keer door. Mannara rent richting de bal. Mannara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
San Filippo is nu in balbezit. Vukojicic verovert de bal door een tackle van achteren. Vukojicic passt de bal zonder na te denken. Garello rent richting de bal. Garello schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

38e minuut.
Dubois kopt de bal weg. moro bereikt de bal nog maar net als eerste. moro passt de bal in één keer door. Mannara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB UNIÓN De Santa Fe - haito 4:0

43e minuut.
Knauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Knauf geeft de bal voor. Inworp. Mīlis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Po geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
moro onderschept slim de pass. moro geeft een lange en hoge pass. Vukojicic probeert de bal aan de voet te houden. Garello is nu in balbezit. Garello haalt uit met een fantastische trap. Relmuantv verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLUB UNIÓN De Santa Fe 41%, haito 59%.
CLUB UNIÓN De Santa Fe - haito 4:0

46e minuut.
Ings komt het veld opgelopen. Courault komt het veld opgelopen.

61e minuut.
San Filippo passt de bal in één keer door. Daar is Courault, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. levy met een sublieme pass. San Filippo rent richting de bal. San Filippo schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Gdansk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parissi geeft een hoge lob. Courault kan de bal niet met de borst controleren. Courault haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Knauf probeert de bal aan de voet te houden. San Filippo is nu in balbezit. San Filippo geeft een hoge lob. Courault maakt een snoekduik en kopt de bal. levy heeft problemen om de bal te vangen. Relmuantv bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB UNIÓN De Santa Fe - haito 5:0

73e minuut.
Courault bereikt de bal nog maar net als eerste. Courault geeft een hoge lob. Klungelig pakt Knauf de bal. Mannara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB UNIÓN De Santa Fe - haito 6:0

80e minuut.
Mīlis passt de bal in één keer door. Mannara bereikt de bal nog maar net als eerste. Elizalde probeert naar een medespeler te passen. San Filippo kan de bal niet met de borst controleren. San Filippo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Klungelig pakt Po de bal. Knauf begaat een overtreding. Po is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Po zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mannara kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Gdansk haalt uit met een fantastische trap. Po met een sublieme pass. Elizalde rent richting de bal. Gdansk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdansk draait met de bal, schiet en ... Cotello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLUB UNIÓN De Santa Fe 30%, haito 70%.
CLUB UNIÓN De Santa Fe - haito 6:0