Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.11 [del]
  • Stadion: fasi Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2907
fasi adem.boussaha50@yahoo.fr
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Bosca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bosca. Bosca krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Peratta rent richting de bal. Sheridan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peratta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peratta met een snel genomen vrije trap. Pedernera is nu in balbezit. Pedernera schiet op doel. Bani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fasi - adem.boussaha50@yahoo.fr 0:1

23e minuut.
Hidalgo geeft een hoge lob. Narosky rent richting de bal. Sheridan begaat een overtreding. Sheridan krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Doeltrap. Bani met een harde bal richting middenveld. Lorenzo kopt de bal weg. Daar is Pedernera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedernera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Peratta geeft een lange en hoge pass. Pedernera is nu in balbezit. Pinasco is nu in balbezit. Pedernera onderschept slim de pass. Pedernera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Peratta rent richting de bal. Argüello onderschept slim de pass. Argüello probeert naar een medespeler te passen. Pedernera rent richting de bal. Pedernera draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Mañkepillan is nu in balbezit. Bosca verovert de bal door een tackle van achteren. Bosca passt de bal in één keer door. Daar is Calderón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calderón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fasi - adem.boussaha50@yahoo.fr 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fasi 58%, adem.boussaha50@yahoo.fr 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fasi - adem.boussaha50@yahoo.fr 1:1

72e minuut.
Daar is Peratta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanck rent richting de bal. Peratta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blanck wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Blanck kan niet meer verder spelen. Zuviria komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Casadidio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sheridan met een snelle inworp. Argüello bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fasi 38%, adem.boussaha50@yahoo.fr 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fasi - adem.boussaha50@yahoo.fr 1:1