Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gimnasiaybosques independiente jr
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.2
average Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Altamirano is nu in balbezit. Altamirano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rosas de bal. Frajnd bereikt de bal nog maar net als eerste. Frajnd draait met de bal, schiet en ... Heredia bokst de bal weg.

9e minuut.
Giordano passt de bal met de wreef. Pecoraro speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Houssay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alderete geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Laurent probeert de bal aan de voet te houden. Frajnd probeert naar een medespeler te passen. Di Pietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanello onderschept slim de pass. Romanello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnasiaybosques - independiente jr 1:0

29e minuut.
Houssay is nu in balbezit. Altamirano onderschept slim de pass. Altamirano probeert naar een medespeler te passen. Romanello is nu in balbezit. Romanello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Catrilef is nu in balbezit. Frajnd is nu in balbezit. Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano passt de bal met de wreef. Frajnd geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gimnasiaybosques 40%, independiente jr 60%.
Gimnasiaybosques - independiente jr 1:0

47e minuut.
Catrilef is nu in balbezit. Frajnd onderschept slim de pass. Frajnd speelt de bal door. Romanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Teplitzki trapt de bal weg. Brugo kopt de bal weg. Romanello is nu in balbezit. Romanello schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Escuredo rent richting de bal. Escuredo passt de bal met de wreef. Fredes is nu in balbezit. Quacquaruccio verovert de bal door een tackle van achteren. Quacquaruccio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Relmuantv passt de bal in één keer door. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frajnd begaat een overtreding. Rosas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rosas kan niet meer verder spelen. Moores komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Escuredo verovert de bal door een tackle van achteren. Quacquaruccio rent richting de bal. Escuredo rent richting de bal. Escuredo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gimnasiaybosques - independiente jr 1:1

75e minuut.
Daar is Giordano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giordano probeert naar een medespeler te passen. Romanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Frajnd is nu in balbezit. Frajnd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnasiaybosques - independiente jr 2:1

89e minuut.
Berger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rogel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gimnasiaybosques 54%, independiente jr 46%.
Gimnasiaybosques - independiente jr 2:1