Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
independiente jr Gimnasiaybosques
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Frajnd is nu in balbezit. Catrilef is nu in balbezit. Frajnd onderschept slim de pass. Frajnd draait met de bal, schiet en ... Heredia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
independiente jr - Gimnasiaybosques 0:1

16e minuut.
Giordano onderschept slim de pass. Giordano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Di Pietro de bal. Romanello rent richting de bal. Romanello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
independiente jr - Gimnasiaybosques 0:2

21e minuut.
Giordano probeert naar een medespeler te passen. De Brito Afonso rent richting de bal. Quacquaruccio is nu in balbezit. Quacquaruccio haalt uit met een fantastische trap. De Brito Afonso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Alderete onderschept slim de pass. Escuredo rent richting de bal. Pecoraro begaat een overtreding. Pecoraro krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Relmuantv met een snelle inworp. Velquen bereikt de bal nog maar net als eerste. Velquen speelt de bal door. Escuredo is nu in balbezit. Escuredo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: independiente jr 54%, Gimnasiaybosques 46%.
independiente jr - Gimnasiaybosques 0:2

48e minuut.
Altamirano met een sublieme pass. Romanello rent richting de bal. Frajnd is nu in balbezit. Frajnd schiet op doel. Di Pietro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Heredia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Escuredo kopt de bal weg. Frajnd bereikt de bal nog maar net als eerste. Catrilef is nu in balbezit. Frajnd onderschept slim de pass. Frajnd draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pecoraro probeert naar een medespeler te passen. Altamirano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Houssay. Houssay krijgt een gele kaart. Altamirano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pecoraro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Arata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frajnd is nu in balbezit. Frajnd draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Frajnd is nu in balbezit. Catrilef rent richting de bal. Frajnd verovert de bal door een tackle van achteren. Romanello is nu in balbezit. Romanello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De Brito Afonso geeft een lange en hoge pass. Inworp. Alderete met de inworp. Escuredo heeft problemen om de bal te vangen. Escuredo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: independiente jr 52%, Gimnasiaybosques 48%.
independiente jr - Gimnasiaybosques 0:2