Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
adem.boussaha50@yahoo.fr haito
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Dubois geeft een hoge lob. Inworp. Hidalgo met een snelle inworp. Mañkepillan rent richting de bal. Mañkepillan schiet op doel. Relmuantv bokst de bal weg. Pedernera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedernera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Busico speelt de bal door. Gdansk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdansk passt de bal zonder na te denken. Busico bereikt de bal nog maar net als eerste. Busico schiet op doel. Escalante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koliva met een snelle inworp. Gdansk heeft problemen om de bal te vangen. Gdansk geeft een lange en hoge pass. Busico springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Vukojicic bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedernera onderschept slim de pass. Pedernera passt de bal in één keer door. Mañkepillan heeft problemen om de bal te vangen. Mañkepillan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Fontanarrosa heeft problemen om de bal te vangen. Mañkepillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontanarrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mañkepillan is nu in balbezit. Mañkepillan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Elizalde heeft problemen om de bal te vangen. Mañkepillan is nu in balbezit. Mañkepillan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
adem.boussaha50@yahoo.fr - haito 1:0

24e minuut.
Busico speelt de bal door. Gdansk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdansk passt de bal zonder na te denken. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. Relmuantv probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Dubois geeft een hoge lob. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo geeft een lange en hoge pass. Pedernera is nu in balbezit. Pedernera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
adem.boussaha50@yahoo.fr - haito 2:0

40e minuut.
Lorenzo onderschept slim de pass. Lorenzo passt de bal zonder na te denken. Elizalde is nu in balbezit. Mañkepillan onderschept slim de pass. Mañkepillan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
adem.boussaha50@yahoo.fr - haito 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adem.boussaha50@yahoo.fr 39%, haito 61%.
adem.boussaha50@yahoo.fr - haito 3:0

49e minuut.
Scrigna geeft de bal voor. Casadidio heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koliva. Koliva krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Peratta met de inworp. Casadidio rent richting de bal. Gdansk begaat een overtreding. Gdansk krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Busico verovert de bal door een tackle van achteren. Busico schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wilson de bal onder controle te krijgen. Koliva rent richting de bal. Koliva geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Peratta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busico rent richting de bal. Gdansk bereikt de bal nog maar net als eerste. Busico is nu in balbezit. Busico draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adem.boussaha50@yahoo.fr 53%, haito 47%.
adem.boussaha50@yahoo.fr - haito 3:0