Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.11 [del]
  • Stadion: fasi Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3027
fasi CLUB UNIÓN De Santa Fe
Normal Tactiek 442 super
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 29.7
slecht Schieten redelijk
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen matig


15e minuut.
Mīlis rent richting de bal. Mīlis geeft een lange en hoge pass. Daar is Favre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garello bereikt de bal nog maar net als eerste. Garello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fasi - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:1

25e minuut.
Bosca geeft een hoge lob. O´Connor is nu in balbezit. Po tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. O´Connor moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. O´Connor kan niet meer verder spelen. Blanck komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Bosca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosca passt de bal met de wreef. Parissi is nu in balbezit. moro rent richting de bal. moro geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Zuviria is nu in balbezit. Parissi onderschept slim de pass. Parissi met een sublieme pass. Mannara is nu in balbezit. Mannara schiet op doel. Bani bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pinasco geeft een lange en hoge pass. Parissi kopt de bal weg. Klungelig pakt Sosa de bal. Garello is nu in balbezit. Garello draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fasi 70%, CLUB UNIÓN De Santa Fe 30%.
fasi - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:1

46e minuut.
Courault komt het veld opgelopen. Ings komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Doeltrap. Bani met een harde bal richting middenveld. Parissi kopt de bal weg. Mannara rent richting de bal. Mannara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fasi - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:2

52e minuut.
Zuviria is nu in balbezit. Courault verovert de bal door een tackle van achteren. San Filippo is nu in balbezit. Courault bereikt de bal nog maar net als eerste. Courault haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
May met een sublieme pass. Mannara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannara passt de bal zonder na te denken. Courault bereikt de bal nog maar net als eerste. Courault schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sosa is nu in balbezit. San Filippo verovert de bal door een tackle van achteren. San Filippo passt de bal met de wreef. Mannara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
San Filippo met een sublieme pass. Pinasco heeft problemen om de bal te vangen. moro is nu in balbezit. moro geeft een lange en hoge pass. Mannara springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
moro rent richting de bal. moro passt de bal met de wreef. Courault is nu in balbezit. Courault schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fasi - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fasi 76%, CLUB UNIÓN De Santa Fe 24%.
fasi - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:3