Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CLUB UNIÓN De Santa Fe fasi
442 super Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
18 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 17.7
adequate Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen hopeless


7e minuut.
Mīlis passt de bal zonder na te denken. Bosca heeft problemen om de bal te vangen. Bosca probeert naar een medespeler te passen. Garello is nu in balbezit. Garello haalt uit met een fantastische trap. Bani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Zuviria bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberatore onderschept slim de pass. Liberatore probeert naar een medespeler te passen. Mannara is nu in balbezit. Mannara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB UNIÓN De Santa Fe - fasi 1:0

34e minuut.
Mīlis met een sublieme pass. Mannara probeert de bal met de borst te controleren. May rent richting de bal. Mannara verovert de bal door een tackle van achteren. Mannara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB UNIÓN De Santa Fe - fasi 2:0

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jędryka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. San Filippo bereikt de bal nog maar net als eerste. San Filippo geeft een lange en hoge pass. Favre heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLUB UNIÓN De Santa Fe 28%, fasi 72%.
CLUB UNIÓN De Santa Fe - fasi 2:0

46e minuut.
Ings komt het veld opgelopen. moro komt het veld opgelopen. Courault komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Argüello is nu in balbezit. Parissi verovert de bal door een tackle van achteren. Parissi speelt de bal door. Courault bereikt de bal nog maar net als eerste. Courault schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB UNIÓN De Santa Fe - fasi 3:0

57e minuut.
moro passt de bal in één keer door. Liberatore is nu in balbezit. Liberatore met een sublieme pass. Mannara heeft problemen om de bal te vangen. Mannara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB UNIÓN De Santa Fe - fasi 4:0

61e minuut.
Liberatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberatore passt de bal zonder na te denken. Favre is nu in balbezit. Courault onderschept slim de pass. Courault haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Po bereikt de bal nog maar net als eerste. Po geeft de bal voor. Favre kopt de bal weg. moro is nu in balbezit. moro geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Parissi probeert naar een medespeler te passen. Mannara rent richting de bal. Courault heeft problemen om de bal te vangen. Courault draait met de bal, schiet en ... Bani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB UNIÓN De Santa Fe - fasi 5:0

80e minuut.
O´Connor passt de bal met de wreef. Parissi rent richting de bal. Parissi passt de bal zonder na te denken. Mannara rent richting de bal. Mannara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLUB UNIÓN De Santa Fe 25%, fasi 75%.
CLUB UNIÓN De Santa Fe - fasi 5:0