Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
independiente jr Atlético La Reginense
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
hopeless Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Houssay geeft een hoge lob. Inworp. de Ariño met de inworp. Klungelig pakt Oviedo de bal. Oviedo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Laurent heeft problemen om de bal te vangen. Laurent speelt de bal door. Escuredo is nu in balbezit. Quacquaruccio is nu in balbezit. Quacquaruccio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Volta speelt de bal door. Rogel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duscher rent richting de bal. Crisafulli rent richting de bal. Crisafulli haalt uit met een fantastische trap. Heredia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
independiente jr - Atlético La Reginense 0:1

44e minuut.
Rogel rent richting de bal. Crisafulli verovert de bal door een tackle van achteren. Crisafulli passt de bal met de wreef. De Notta is nu in balbezit. De Notta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
independiente jr - Atlético La Reginense 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: independiente jr 54%, Atlético La Reginense 46%.
independiente jr - Atlético La Reginense 0:2

48e minuut.
Heredia trapt de bal weg. Catrilef rent richting de bal. Duscher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duscher krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Ferreira geeft een lange en hoge pass. Di Pietro rent richting de bal. De Notta verovert de bal door een tackle van achteren. Crisafulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisafulli schiet op doel. Heredia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
independiente jr - Atlético La Reginense 0:3

70e minuut.
Ascani rent richting de bal. Escuredo onderschept slim de pass. Escuredo passt de bal met de wreef. Quacquaruccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Quacquaruccio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: independiente jr 48%, Atlético La Reginense 52%.
independiente jr - Atlético La Reginense 0:3