Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atletico Velez Sarslfield adem.boussaha50@yahoo.fr
pablo 532 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Narosky bereikt de bal nog maar net als eerste. Narosky passt de bal in één keer door. Pedernera rent richting de bal. Pedernera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Velez Sarslfield - adem.boussaha50@yahoo.fr 0:1

6e minuut.
Peratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Montti verovert de bal door een tackle van achteren. Montti probeert naar een medespeler te passen. Knudsen rent richting de bal. Knudsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pereyra met een sublieme pass. Peratta rent richting de bal. Peratta passt de bal in één keer door. Pedernera is nu in balbezit. Pedernera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Daar is Lorenzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knudsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo onderschept slim de pass. Lorenzo geeft een hoge lob. Pedernera krijgt zijn hoofd ertegen. Fucaraccio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Velez Sarslfield 50%, adem.boussaha50@yahoo.fr 50%.
Club Atletico Velez Sarslfield - adem.boussaha50@yahoo.fr 0:1

46e minuut.
Mañkepillan rent richting de bal. Mañkepillan passt de bal met de wreef. Lorenzo is nu in balbezit. Knudsen onderschept slim de pass. Knudsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Scrigna rent richting de bal. Scrigna geeft een hoge lob. Pedernera rent richting de bal. Pedernera haalt uit met een fantastische trap. Fucaraccio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Velez Sarslfield - adem.boussaha50@yahoo.fr 0:2

53e minuut.
Pueyrredon bereikt de bal nog maar net als eerste. Casadidio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pueyrredon raakt geblesseerd tijdens het duel. Montti met een snel genomen vrije trap. Knudsen krijgt zijn hoofd ertegen. Colombrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombrero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Miski heeft problemen om de bal te vangen. Lorenzo onderschept slim de pass. Lorenzo geeft een hoge lob. Pedernera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedernera draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Velez Sarslfield - adem.boussaha50@yahoo.fr 0:3

82e minuut.
Wilson is nu in balbezit. Wilson geeft een lange en hoge pass. Pedernera rent richting de bal. Mañkepillan is nu in balbezit. Mañkepillan haalt uit met een fantastische trap. Fucaraccio bokst de bal weg.

84e minuut.
Santana geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hidalgo met een snelle inworp. Mañkepillan rent richting de bal. Mañkepillan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Velez Sarslfield 53%, adem.boussaha50@yahoo.fr 47%.
Club Atletico Velez Sarslfield - adem.boussaha50@yahoo.fr 0:3