Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gimnasiaybosques haito
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.5
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Heinze is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heinze met een snelle inworp. Gdansk rent richting de bal. Gdansk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Heinze geeft de bal voor. Koliva kopt de bal weg. Daar is Relmuantv, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gdansk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdansk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Brugo met een snelle inworp. Daar is Frajnd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frajnd speelt de bal door. Romanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanello haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Giordano kopt de bal weg. Knauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Knauf passt de bal in één keer door. Romanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gimnasiaybosques 48%, haito 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gimnasiaybosques - haito 0:0

54e minuut.
Fredes geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gdansk de bal onder controle te krijgen. Relmuantv rent richting de bal. Busico onderschept slim de pass. Busico schiet op doel. Teplitzki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fredes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Busico de bal. Busico draait met de bal, schiet en ... Teplitzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnasiaybosques - haito 0:1

57e minuut.
Vukojicic speelt de bal door. Fontanarrosa speelt de bal door. Daar is levy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frajnd bereikt de bal nog maar net als eerste. Frajnd draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gimnasiaybosques - haito 1:1

62e minuut.
Elizalde geeft een lange en hoge pass. Pecoraro rent richting de bal. Pecoraro passt de bal in één keer door. Frajnd is nu in balbezit. Frajnd draait met de bal, schiet en ... Relmuantv bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnasiaybosques - haito 2:1

79e minuut.
Fredes geeft een lange en hoge pass. Vukojicic met een sublieme pass. Relmuantv probeert de bal aan de voet te houden. Busico is nu in balbezit. Busico schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gimnasiaybosques - haito 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gimnasiaybosques 43%, haito 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gimnasiaybosques - haito 2:2