Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético La Reginense fasi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Unquen geeft een lange en hoge pass. De Notta kopt de bal weg. Klungelig pakt Bosca de bal. Crisafulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisafulli schiet op doel. Bani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Favre kopt de bal weg. De Notta rent richting de bal. De Notta draait met de bal, schiet en ... Sosa controleert de bal met de borst. De bal raakt de paal. Bani speelt de bal door. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Crisafulli kopt de bal weg. Daar is Bosca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosca speelt de bal door. Sheridan is nu in balbezit. Sheridan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ascani onderschept slim de pass. Ascani speelt de bal door. Pinasco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Notta verovert de bal door een tackle van achteren. De Notta schiet op doel. Bani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Sosa heeft problemen om de bal te vangen. Crisafulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisafulli speelt de bal door. Klungelig pakt De Notta de bal. De Notta schiet op doel. Bani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético La Reginense 46%, fasi 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético La Reginense - fasi 0:0

85e minuut.
Sosa rent richting de bal. de Ariño begaat een overtreding. Sosa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bosca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético La Reginense - fasi 0:1

87e minuut.
Bosca rent richting de bal. Oviedo rent richting de bal. Bosca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bosca krijgt een gele kaart. Oviedo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duscher met een snel genomen vrije trap. Favre bereikt de bal nog maar net als eerste. De Notta onderschept slim de pass. De Notta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Argüello kopt de bal weg. Unquen is nu in balbezit. Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón haalt uit met een fantastische trap. Peruggini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético La Reginense - fasi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético La Reginense 41%, fasi 59%.
Atlético La Reginense - fasi 0:2