Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.11 [del]
  • Stadion: fasi Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3034
fasi Atlético La Reginense
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten weak
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Sosa met een sublieme pass. de Ariño rent richting de bal. Blanck schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Blanck naar de kleedkamers voor een vroege douche.

5e minuut.
Crisafulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crisafulli. Sosa moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sosa kan niet meer verder spelen. Odorico komt het veld opgelopen.

10e minuut.
May bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisafulli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van May. Crisafulli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

12e minuut.
Duscher passt de bal zonder na te denken. May rent richting de bal. May geeft een hoge lob. Calderón rent richting de bal. Calderón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fasi - Atlético La Reginense 1:0

20e minuut.
Ferreira geeft de bal voor. Inworp. Odorico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sheridan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheridan geeft een lange en hoge pass. Peruggini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Volta verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Odorico. Volta raakt geblesseerd tijdens het duel. Ascani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De Notta is nu in balbezit. De Notta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Zuviria rent richting de bal. de Ariño begaat een overtreding. Zuviria is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zuviria met een snel genomen vrije trap. Calderón probeert de bal met de borst te controleren. Calderón draait met de bal, schiet en ... Peruggini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Duscher rent richting de bal. Calderón onderschept slim de pass. Calderón speelt de bal door. Argüello is nu in balbezit. Argüello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Argüello bereikt de bal nog maar net als eerste. Duscher onderschept slim de pass. Duscher passt de bal zonder na te denken. Crisafulli is nu in balbezit. Crisafulli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ascani kopt de bal weg. Crisafulli rent richting de bal. Crisafulli passt de bal zonder na te denken. De Notta rent richting de bal. De Notta haalt uit met een fantastische trap. Bani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Daar is Pinasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odorico bereikt de bal nog maar net als eerste. Odorico passt de bal in één keer door. De Notta bereikt de bal nog maar net als eerste. De Notta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fasi - Atlético La Reginense 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fasi 47%, Atlético La Reginense 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fasi - Atlético La Reginense 1:1

47e minuut.
Bani met een harde bal richting middenveld. Ascani is nu in balbezit. Argüello begaat een overtreding. Argüello krijgt een gele kaart. Ascani raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

55e minuut.
Pinasco kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferreira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Volta is nu in balbezit. Volta geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Duscher onderschept slim de pass. Duscher geeft de bal voor. Favre rent richting de bal. De Notta is nu in balbezit. De Notta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fasi - Atlético La Reginense 1:2

71e minuut.
Ferreira geeft een hoge lob. Inworp. Sheridan met de inworp. Argüello bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüello geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt Pinasco de bal. Volta is nu in balbezit. Volta passt de bal zonder na te denken. Crisafulli rent richting de bal. Crisafulli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De Notta heeft problemen om de bal te vangen. Odorico bereikt de bal nog maar net als eerste. De Notta onderschept slim de pass. Crisafulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisafulli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fasi 55%, Atlético La Reginense 45%.
fasi - Atlético La Reginense 1:2