Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CLUB UNIÓN De Santa Fe independiente jr
442 super Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
27% Spel op eigen helft 73%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 15.6
adequate Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Mīlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mīlis passt de bal in één keer door. Mannara rent richting de bal. Mannara passt de bal zonder na te denken. Garello rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mīlis zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Rogel de bal. Garello bereikt de bal nog maar net als eerste. Garello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB UNIÓN De Santa Fe - independiente jr 1:0

12e minuut.
Parissi passt de bal zonder na te denken. Mīlis met een sublieme pass. Mannara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannara haalt uit met een fantastische trap. Di Pietro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rogel kopt de bal weg. Po probeert de bal met de borst te controleren. Po geeft de bal voor. Garello is nu in balbezit. Garello draait met de bal, schiet en ... Heredia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Mīlis rent richting de bal. Mīlis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt moro de bal. moro geeft een hoge lob. Mannara krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Garello is nu in balbezit. Garello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB UNIÓN De Santa Fe - independiente jr 2:0

27e minuut.
Parissi geeft de bal voor. Houssay geeft de bal voor. Po is nu in balbezit. Alderete onderschept slim de pass. Alderete geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Alderete kopt de bal weg. Rogel probeert de bal met de borst te controleren. moro verovert de bal door een tackle van achteren. Garello rent richting de bal. Garello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
moro passt de bal in één keer door. Mīlis is nu in balbezit. Mīlis geeft een hoge lob. Garello heeft problemen om de bal te vangen. Garello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB UNIÓN De Santa Fe - independiente jr 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLUB UNIÓN De Santa Fe 35%, independiente jr 65%.
CLUB UNIÓN De Santa Fe - independiente jr 3:0

46e minuut.
Courault komt het veld opgelopen. Ings komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Lacapra geeft de bal voor. Klungelig pakt Mannara de bal. Di Pietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannara verovert de bal door een tackle van achteren. Mannara draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Lacapra geeft een hoge lob. Mannara is nu in balbezit. Di Pietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannara onderschept slim de pass. Mannara draait met de bal, schiet en ... Heredia bokst de bal weg. Courault rent richting de bal. Courault draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rosas de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Mīlis passt de bal zonder na te denken. Parissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parissi geeft de bal voor. Courault is nu in balbezit. Courault geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB UNIÓN De Santa Fe - independiente jr 4:0

69e minuut.
Rogel rent richting de bal. Lacapra onderschept slim de pass. San Filippo met een sublieme pass. Mīlis rent richting de bal. Mīlis geeft een hoge lob. Heredia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Courault is nu in balbezit. Courault haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB UNIÓN De Santa Fe - independiente jr 5:0

74e minuut.
Catrilef rent richting de bal. San Filippo onderschept slim de pass. San Filippo passt de bal met de wreef. Courault bereikt de bal nog maar net als eerste. Courault schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Heredia trapt de bal weg. Parissi geeft een lange en hoge pass. Mannara rent richting de bal. Mannara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Rogel rent richting de bal. San Filippo onderschept slim de pass. San Filippo passt de bal in één keer door. Courault heeft problemen om de bal te vangen. Courault schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
San Filippo passt de bal in één keer door. Mīlis probeert de bal aan de voet te houden. Mīlis geeft de bal voor. Courault bereikt de bal nog maar net als eerste. Courault draait met de bal, schiet en ... Heredia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mannara is nu in balbezit. Mannara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Parissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parissi geeft de bal voor. Mannara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannara haalt uit met een fantastische trap. Heredia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB UNIÓN De Santa Fe - independiente jr 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLUB UNIÓN De Santa Fe 20%, independiente jr 80%.
CLUB UNIÓN De Santa Fe - independiente jr 6:0