Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
independiente jr CLUB UNIÓN De Santa Fe
Normal Tactiek 442 super
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 29.5
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


20e minuut.
Mīlis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Laurent de bal. San Filippo probeert naar een medespeler te passen. Mannara rent richting de bal. Mannara draait met de bal, schiet en ... Heredia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
independiente jr - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:1

25e minuut.
Di Pietro is nu in balbezit. Di Pietro geeft een hoge lob. Inworp. Mīlis met een snelle inworp. Mannara geeft een lange en hoge pass. Heredia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rosas rent richting de bal. Garello verovert de bal door een tackle van achteren. Garello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
independiente jr - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:2

25e minuut.
Quacquaruccio met een sublieme pass. Escuredo heeft problemen om de bal te vangen. Garello is nu in balbezit. Garello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Rosas geeft de bal voor. Jędryka kopt de bal weg. Rogel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garello is nu in balbezit. Garello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Arata rent richting de bal. Garello onderschept slim de pass. Garello passt de bal met de wreef. moro is nu in balbezit. moro geeft de bal voor. Heredia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mannara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
independiente jr - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:3

40e minuut.
Mannara verovert de bal door een tackle van achteren. Rogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogel passt de bal met de wreef. Garello kan de bal niet met de borst controleren. Garello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: independiente jr 72%, CLUB UNIÓN De Santa Fe 28%.
independiente jr - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:3

46e minuut.
Courault komt het veld opgelopen. Ings komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Ings met de inworp. moro heeft problemen om de bal te vangen. moro geeft de bal voor. Houssay probeert de bal aan de voet te houden. Mīlis geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
independiente jr - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:4

60e minuut.
moro speelt de bal door. Ings is nu in balbezit. Ings geeft een hoge lob. moro bereikt de bal nog maar net als eerste. moro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Parissi verovert de bal door een tackle van achteren. Parissi met een sublieme pass. Di Pietro is nu in balbezit. Mannara verovert de bal door een tackle van achteren. Mannara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
independiente jr - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:5

65e minuut.
moro controleert de bal met de borst. moro met een sublieme pass. Catrilef is nu in balbezit. Mannara onderschept slim de pass. Mannara haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Inworp. Houssay met een snelle inworp. Catrilef bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannara verovert de bal door een tackle van achteren. Mannara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Di Pietro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mannara rent richting de bal. Mannara draait met de bal, schiet en ... Heredia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
independiente jr - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:6

78e minuut.
Escuredo probeert naar een medespeler te passen. Parissi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mannara bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pietro rent richting de bal. Mannara verovert de bal door een tackle van achteren. Mannara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Po speelt de bal door. Mīlis is nu in balbezit. Mīlis passt de bal in één keer door. Mannara is nu in balbezit. Mannara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
independiente jr - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:7

88e minuut.
Courault is nu in balbezit. Courault passt de bal met de wreef. Mannara is nu in balbezit. Mannara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
independiente jr - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:8

90e minuut.
Escuredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Parissi verovert de bal door een tackle van achteren. Parissi speelt de bal door. Courault bereikt de bal nog maar net als eerste. Courault haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: independiente jr 75%, CLUB UNIÓN De Santa Fe 25%.
independiente jr - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:8