Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Conri FC Union99
La Rompe Anos Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Ricchi rent richting de bal. Turich verovert de bal door een tackle van achteren. Turich met een sublieme pass. Llinfko is nu in balbezit. Llinfko haalt uit met een fantastische trap. Birmajer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Rousseau onderschept slim de pass. Rousseau probeert naar een medespeler te passen. Ramognino is nu in balbezit. Sena is nu in balbezit. Sena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Conri FC - Union99 0:1

24e minuut.
Bisquert geeft een lange en hoge pass. Inworp. Algranati met een snelle inworp. Dalby is nu in balbezit. Dalby haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Franzoia geeft een lange en hoge pass. Melipillan is nu in balbezit. Melipillan passt de bal met de wreef. Ricchi is nu in balbezit. Ricchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Conri FC 41%, Union99 59%.
El Conri FC - Union99 0:1

57e minuut.
Lagos is nu in balbezit. Lagos met een sublieme pass. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena draait met de bal, schiet en ... Favre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Conri FC - Union99 0:2

65e minuut.
Dalby rent richting de bal. Melipillan rent richting de bal. Dalby schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Melipillan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

85e minuut.
Ramognino geeft een hoge lob. Lagos met een sublieme pass. Klungelig pakt Sena de bal. Sena draait met de bal, schiet en ... Favre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Benvenutto geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sena de bal onder controle te krijgen. Rousseau kopt de bal weg. Sena is nu in balbezit. Sena haalt uit met een fantastische trap. Favre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Conri FC 45%, Union99 55%.
El Conri FC - Union99 0:2