Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SENSEMINA SINGER CF
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 29.9
poor Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Bernstein rent richting de bal. Barbarossa verovert de bal door een tackle van achteren. Barbarossa speelt de bal door. Groia is nu in balbezit. Groia speelt de bal door. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Daar is Petrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Starzec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Babaev kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
SENSEMINA - SINGER CF 0:1

11e minuut.
Bernstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaev onderschept slim de pass. Groia bereikt de bal nog maar net als eerste. Groia haalt uit met een fantastische trap. Pericich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Barbarossa is nu in balbezit. Barbarossa passt de bal zonder na te denken. Babaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SENSEMINA - SINGER CF 0:2

20e minuut.
Cibls geeft een lange en hoge pass. Inworp. Barbarossa met een snelle inworp. Groia rent richting de bal. Groia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Petrini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Starzec met een snelle inworp. Groia rent richting de bal. Groia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Babaev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cocconi de bal. Groia is nu in balbezit. Groia haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Penacino de bal onder controle te krijgen. Gorini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Pericich geeft de bal voor. Inworp. Raniszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Starzec geeft een lange en hoge pass. Babaev krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SENSEMINA 69%, SINGER CF 31%.
SENSEMINA - SINGER CF 0:2

47e minuut.
Penacino is nu in balbezit. Groia verovert de bal door een tackle van achteren. Groia speelt de bal door. Babaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SENSEMINA - SINGER CF 0:3

61e minuut.
Petrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Groia onderschept slim de pass. Groia speelt de bal door. Babaev is nu in balbezit. Babaev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Radziwill onderschept slim de pass. Radziwill speelt de bal door. Groia rent richting de bal. Groia draait met de bal, schiet en ... Cibls probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SENSEMINA 68%, SINGER CF 32%.
SENSEMINA - SINGER CF 0:3