Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gauchos de Boedo Club Social y Deportivo
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Urruti rent richting de bal. Solnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Solnicki speelt de bal door. Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Duran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Doeltrap. Constantino met een harde bal richting middenveld. Gorina kopt de bal weg. Solnicki is nu in balbezit. Solnicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Zywica rent richting de bal. Zywica geeft een hoge lob. Inworp. Trayles met een snelle inworp. Solnicki geeft een hoge lob. Constantino bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trayles zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duran is nu in balbezit. Duran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gauchos de Boedo - Club Social y Deportivo 1:0

35e minuut.
Solnicki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Urruti de bal. Herner begaat een overtreding. Herner krijgt een gele kaart. Urruti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rokotovich zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gelman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Urruti passt de bal in één keer door. Solnicki rent richting de bal. Solnicki probeert naar een medespeler te passen. Duran rent richting de bal. Duran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gauchos de Boedo - Club Social y Deportivo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gauchos de Boedo 53%, Club Social y Deportivo 47%.
Gauchos de Boedo - Club Social y Deportivo 2:0

56e minuut.
Gorina is nu in balbezit. Gorina geeft een hoge lob. Trecarichi speelt de bal door. Wark-Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Wark-Meister schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Gorina rent richting de bal. Gorina geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Trecarichi de bal onder controle te krijgen. Solnicki onderschept slim de pass. Solnicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Villareal de bal. Bocconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocconi geeft de bal voor. Wark-Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Wark-Meister haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Villareal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bocconi met de inworp. Maestri rent richting de bal. Maestri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gauchos de Boedo 56%, Club Social y Deportivo 44%.
Gauchos de Boedo - Club Social y Deportivo 2:0