Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union99 f.c jufré
Normal Tactiek voladores
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 32.2
matig Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Kocsárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turich is nu in balbezit. Turich geeft de bal voor. Kocsárdi geeft een lange en hoge pass. Dolcini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mayol probeert de bal met de borst te controleren. Mayol geeft een lange en hoge pass. Daar is Huenuman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreckler rent richting de bal. Kreckler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gondell met een sublieme pass. Mayol rent richting de bal. Mayol passt de bal met de wreef. Kocsárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsárdi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Union99 - f.c jufré 0:1

24e minuut.
Forrester geeft een hoge lob. Bisquert heeft problemen om de bal te vangen. Dolcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolcini draait met de bal, schiet en ... Birmajer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Union99 - f.c jufré 0:2

30e minuut.
Rousseau probeert naar een medespeler te passen. Lagos rent richting de bal. Mayol geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kocsárdi de bal onder controle te krijgen. Kocsárdi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mayol rent richting de bal. Mayol geeft een lange en hoge pass. Rousseau probeert de bal aan de voet te houden. Kreckler rent richting de bal. Kreckler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gondell geeft een hoge lob. Daar is Kocsárdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreckler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Union99 - f.c jufré 0:3

45e minuut.
Dolcini passt de bal met de wreef. Kreckler rent richting de bal. Kreckler haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bisquert de bal onder controle te krijgen. Birmajer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union99 - f.c jufré 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union99 62%, f.c jufré 38%.
Union99 - f.c jufré 0:4

48e minuut.
Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen geeft een hoge lob. Kocsárdi kopt de bal weg. Kreckler rent richting de bal. Kreckler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dolcini is nu in balbezit. Dolcini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bisquert heeft problemen om de bal te vangen. Dolcini rent richting de bal. Dolcini geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Gondell bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondell geeft een hoge lob. Kreckler kopt de bal weg. Klungelig pakt Dolcini de bal. Dolcini schiet op doel. Birmajer bokst de bal weg. Turich probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocsárdi onderschept slim de pass. Kocsárdi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Inworp. Gondell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagos verovert de bal door een tackle van achteren. Lagos draait met de bal, schiet en ... Biserov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bovaglio zal de hoekschop nemen. Huenuman kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Forrester de bal onder controle te krijgen. Biserov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Kocsárdi is nu in balbezit. Mayol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayol passt de bal in één keer door. Kreckler rent richting de bal. Kreckler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Union99 - f.c jufré 0:5

62e minuut.
Rumi rayen verovert de bal door een tackle van achteren. Rumi rayen geeft een hoge lob. Kocsárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsárdi draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bovaglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondell is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bovaglio. Bovaglio krijgt een gele kaart. Gondell raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gondell kan niet meer verder spelen.

68e minuut.
Rumi rayen rent richting de bal. Rumi rayen geeft een hoge lob. Kocsárdi rent richting de bal. Kocsárdi haalt uit met een fantastische trap. Birmajer probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mayol is nu in balbezit. Mayol geeft een hoge lob. Kocsárdi speelt de bal door. Kreckler rent richting de bal. Kreckler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Union99 - f.c jufré 0:6

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mayol zal de hoekschop nemen. Dolcini met een sublieme pass. Daar is Kocsárdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocsárdi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rousseau heeft problemen om de bal te vangen. Mayol geeft een hoge lob. Kocsárdi rent richting de bal. Kreckler is nu in balbezit. Kreckler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union99 67%, f.c jufré 33%.
Union99 - f.c jufré 0:6