Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c jufré Gauchos de Boedo
voladores Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
31 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 18.9
matig Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gondell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kocsárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsárdi draait met de bal, schiet en ... Maita probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Gelman trapt de bal weg. Rumi rayen probeert naar een medespeler te passen. Genovesi is nu in balbezit. Kocsárdi verovert de bal door een tackle van achteren. Kocsárdi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - Gauchos de Boedo 1:0

11e minuut.
Genovesi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kreckler is nu in balbezit. Kreckler passt de bal zonder na te denken. Kocsárdi is nu in balbezit. Kocsárdi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rumi rayen kopt de bal weg. Kocsárdi rent richting de bal. Genovesi begaat een overtreding. Kocsárdi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mayol wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mayol is nu in balbezit. Solnicki begaat een overtreding. Mayol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rumi rayen met een snel genomen vrije trap. Kocsárdi kopt de bal weg. Powell rent richting de bal. Dolcini onderschept slim de pass. Dolcini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dixon met een sublieme pass. Maita rent richting de bal. Met opzet legt Rumi rayen zijn tegenspeler op de grond. Rumi rayen krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Trayles draait met de bal, schiet en ... Dixon kopt de bal weg. Blanco controleert de bal met de borst. Trayles is nu in balbezit. Trayles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Solnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gondell met een sublieme pass. Kocsárdi rent richting de bal. Kocsárdi schiet op doel. Gelman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - Gauchos de Boedo 2:0

29e minuut.
Gorina is nu in balbezit. Mayol verovert de bal door een tackle van achteren. Mayol geeft een lange en hoge pass. Dolcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolcini draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - Gauchos de Boedo 3:0

38e minuut.
Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon geeft een lange en hoge pass. Dolcini kopt de bal weg. Kocsárdi rent richting de bal. Kocsárdi schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Maita de bal. Dolcini is nu in balbezit. Dolcini geeft de bal voor. Kreckler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - Gauchos de Boedo 4:0

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rumi rayen met de inworp. Mayol geeft de bal voor. Kreckler rent richting de bal. Kreckler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - Gauchos de Boedo 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c jufré 36%, Gauchos de Boedo 64%.
f.c jufré - Gauchos de Boedo 5:0

48e minuut.
Daar is Powell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreckler rent richting de bal. Kreckler passt de bal in één keer door. Kocsárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsárdi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dolcini rent richting de bal. Dolcini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - Gauchos de Boedo 6:0

60e minuut.
Inworp. Forrester zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rumi rayen geeft de bal voor. Kocsárdi is nu in balbezit. Kocsárdi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - Gauchos de Boedo 7:0

62e minuut.
Kocsárdi rent richting de bal. Kreckler is nu in balbezit. Genovesi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Genovesi krijgt een gele kaart. Kreckler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kreckler legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - Gauchos de Boedo 8:0

66e minuut.
Powell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolcini rent richting de bal. Dolcini geeft een hoge lob. Kocsárdi is nu in balbezit. Kocsárdi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - Gauchos de Boedo 9:0

68e minuut.
Duran rent richting de bal. Blanco onderschept slim de pass. Blanco geeft een lange en hoge pass. Dolcini is nu in balbezit. Dolcini passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Dolcini geeft een hoge lob. Villareal geeft de bal voor. Dixon is nu in balbezit. Dixon geeft de bal voor. Dolcini geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gorina is nu in balbezit. Kocsárdi onderschept slim de pass. Kreckler rent richting de bal. Kreckler speelt de bal door. Kocsárdi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - Gauchos de Boedo 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c jufré 30%, Gauchos de Boedo 70%.
f.c jufré - Gauchos de Boedo 10:0