Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boca 12 Gauchos de Boedo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Sessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessa passt de bal in één keer door. Genovesi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Insua bereikt de bal nog maar net als eerste. Insua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sessa passt de bal in één keer door. Insua rent richting de bal. Gorina rent richting de bal. Insua onderschept slim de pass. Insua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
boca 12 - Gauchos de Boedo 1:0

18e minuut.
Baskin onderschept slim de pass. Baskin met een sublieme pass. Insua bereikt de bal nog maar net als eerste. Insua haalt uit met een fantastische trap. Gelman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
boca 12 - Gauchos de Boedo 2:0

23e minuut.
Irigoyen met een snelle inworp. Baskin rent richting de bal. Baskin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Insua de bal. Insua schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Duran kan de bal niet met de borst controleren. Pelantraru is nu in balbezit. Duran onderschept slim de pass. Duran schiet op doel. Valaire werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
boca 12 - Gauchos de Boedo 2:1

36e minuut.
Herner probeert de bal aan de voet te houden. Solnicki is nu in balbezit. Solnicki probeert naar een medespeler te passen. Duran is nu in balbezit. Duran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Luna met een snelle inworp. Sessa heeft problemen om de bal te vangen. Solnicki probeert naar een medespeler te passen. Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Duran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boca 12 43%, Gauchos de Boedo 57%.
boca 12 - Gauchos de Boedo 2:1

48e minuut.
Roqué geeft de bal voor. Klungelig pakt Genovesi de bal. Insua kopt de bal weg. Sessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Maffezini is nu in balbezit. Maffezini passt de bal in één keer door. Duran is nu in balbezit. Solnicki is nu in balbezit. Solnicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Villareal probeert naar een medespeler te passen. Baskin rent richting de bal. Baskin probeert naar een medespeler te passen. Insua rent richting de bal. Insua schiet op doel. Gelman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Solnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Solnicki passt de bal in één keer door. Duran rent richting de bal. Duran haalt uit met een fantastische trap. Valaire werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
boca 12 - Gauchos de Boedo 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boca 12 42%, Gauchos de Boedo 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
boca 12 - Gauchos de Boedo 2:2