Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gauchos de Boedo boca 12
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Gorina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Insua bereikt de bal nog maar net als eerste. Insua haalt uit met een fantastische trap. Gelman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gauchos de Boedo - boca 12 0:1

26e minuut.
Maffezini is nu in balbezit. Sessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessa passt de bal in één keer door. Insua rent richting de bal. Insua schiet op doel. Gelman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Roqué probeert naar een medespeler te passen. Insua bereikt de bal nog maar net als eerste. Insua passt de bal in één keer door. Sessa rent richting de bal. Sessa schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gauchos de Boedo 47%, boca 12 53%.
Gauchos de Boedo - boca 12 0:1

47e minuut.
Trayles speelt de bal door. Duran rent richting de bal. Baskin onderschept slim de pass. Solnicki rent richting de bal. Solnicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Barone kopt de bal weg. Herner controleert de bal met de borst. Herner geeft een hoge lob. Duran is nu in balbezit. Duran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gorina rent richting de bal. Baskin verovert de bal door een tackle van achteren. Insua bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessa is nu in balbezit. Sessa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Wechun geeft een lange en hoge pass. Inworp. Herner met de inworp. Solnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Solnicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Insua bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessa rent richting de bal. Maffezini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maffezini krijgt een gele kaart. Sessa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sessa komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gauchos de Boedo 57%, boca 12 43%.
Gauchos de Boedo - boca 12 0:1