Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Social y Deportivo El Conri FC
Normal Tactiek La Rompe Anos
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 21.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


25e minuut.
Rokotovich rent richting de bal. Borocoto onderschept slim de pass. Borocoto passt de bal in één keer door. Ricchi is nu in balbezit. Ricchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Digón passt de bal zonder na te denken. Franzoia is nu in balbezit. Franzoia geeft een hoge lob. Ricchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Zywica trapt de bal weg. Maldonado is nu in balbezit. Maestri bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Franzoia speelt de bal door. Llinfko rent richting de bal. Llinfko passt de bal in één keer door. Ricchi is nu in balbezit. Ricchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Social y Deportivo - El Conri FC 0:1

42e minuut.
Rokotovich verovert de bal door een tackle van achteren. Borocoto verovert de bal door een tackle van achteren. Ricchi rent richting de bal. Ricchi haalt uit met een fantastische trap. Constantino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Social y Deportivo - El Conri FC 0:2

45e minuut.
Favarel met de inworp. Trecarichi met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maldonado geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Dalby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constantino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Social y Deportivo 76%, El Conri FC 24%.
Club Social y Deportivo - El Conri FC 0:2

68e minuut.
Llinfko geeft de bal voor. Zywica heeft problemen om de bal te vangen. Dalby is nu in balbezit. Dalby schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Social y Deportivo - El Conri FC 0:3

70e minuut.
Maestri passt de bal zonder na te denken. Wark-Meister is nu in balbezit. Maldonado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maldonado krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Rokotovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Borocoto verovert de bal door een tackle van achteren. Borocoto passt de bal in één keer door. Ricchi is nu in balbezit. Ricchi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Urruti rent richting de bal. Ricchi onderschept slim de pass. Zywica legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ricchi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ricchi neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Bocconi rent richting de bal. Bocconi passt de bal met de wreef. Wark-Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestri is nu in balbezit. Maestri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Social y Deportivo 61%, El Conri FC 39%.
Club Social y Deportivo - El Conri FC 0:3