Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union99 boca 12
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 16.6
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Bisquert geeft een lange en hoge pass. Inworp. Luna met de inworp. Sessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Millaldeo rent richting de bal. Sessa rent richting de bal. Sessa met een sublieme pass. Insua is nu in balbezit. Insua schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Luna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sessa is nu in balbezit. Sessa passt de bal zonder na te denken. Insua rent richting de bal. Insua schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Coca passt de bal in één keer door. Insua rent richting de bal. Millaldeo begaat een overtreding. Millaldeo krijgt een gele kaart. Insua is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Falante komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Luna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sessa geeft de bal voor. Daar is Coca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Insua rent richting de bal. Insua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ginobili is nu in balbezit. Segovia verovert de bal door een tackle van achteren. Segovia speelt de bal door. Sena is nu in balbezit. Sena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Coca rent richting de bal. Rousseau speelt de bal door. Sena rent richting de bal. Daar is Sena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sena schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Union99 - boca 12 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union99 61%, boca 12 39%.
Union99 - boca 12 1:0

53e minuut.
Irigoyen probeert de bal aan de voet te houden. Lagos rent richting de bal. Lagos passt de bal zonder na te denken. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Union99 - boca 12 2:0

72e minuut.
Melipillan heeft problemen om de bal te vangen. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna probeert naar een medespeler te passen. Sessa is nu in balbezit. Sessa schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union99 - boca 12 2:1

89e minuut.
Roqué met de inworp. Sessa controleert de bal met de borst. Rousseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousseau passt de bal met de wreef. Irigoyen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union99 59%, boca 12 41%.
Union99 - boca 12 2:1