Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SINGER CF Club Social y Deportivo
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten poor
average Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Raniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Raniszewski geeft een hoge lob. Trecarichi heeft problemen om de bal te vangen. Babaev is nu in balbezit. Babaev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Taravilla passt de bal in één keer door. Groia rent richting de bal. Groia passt de bal in één keer door. Babaev is nu in balbezit. Babaev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Zywica geeft een hoge lob. Inworp. Barbarossa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Groia bereikt de bal nog maar net als eerste. Groia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Raniszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Raniszewski geeft een hoge lob. Daar is Zywica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Trecarichi rent richting de bal. Trecarichi probeert naar een medespeler te passen. Babaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Groia is nu in balbezit. Groia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Babaev is nu in balbezit. Groia rent richting de bal. Babaev is nu in balbezit. Groia rent richting de bal. Groia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Constantino met een harde bal richting middenveld. Berra kopt de bal weg. Groia rent richting de bal. Babaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Radziwill geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Maestri de bal onder controle te krijgen. Acerbis rent richting de bal. Barbarossa onderschept slim de pass. Barbarossa geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SINGER CF - Club Social y Deportivo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SINGER CF 45%, Club Social y Deportivo 55%.
SINGER CF - Club Social y Deportivo 1:0

48e minuut.
Babaev heeft problemen om de bal te vangen. Babaev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zywica de bal. Babaev is nu in balbezit. Babaev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Berra is nu in balbezit. Berra passt de bal in één keer door. Babaev rent richting de bal. Babaev haalt uit met een fantastische trap. Constantino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Radziwill met een sublieme pass. Babaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zywica legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Babaev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Babaev neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SINGER CF 31%, Club Social y Deportivo 69%.
SINGER CF - Club Social y Deportivo 1:0