Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
trecoop calasparra F.C.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Denia Sánchez geeft een hoge lob. Daar is Gómez Parra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez Parra probeert naar een medespeler te passen. Granda bereikt de bal nog maar net als eerste. Granda passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
García Romero kan de bal niet met de borst controleren. García Romero speelt de bal door. López Domínguez met een sublieme pass. Grandi heeft problemen om de bal te vangen. Grandi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cebrián zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Donato is nu in balbezit. Donato geeft de bal voor. Porras Ruiz rent richting de bal. Porras Ruiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
trecoop - calasparra F.C. 1:0

33e minuut.
Bousoño bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousoño geeft een lange en hoge pass. Porras Ruiz is nu in balbezit. Porras Ruiz draait met de bal, schiet en ... Arnaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Nieto Cortés is nu in balbezit. Nieto Cortés geeft de bal voor. Porras Ruiz is nu in balbezit. Porras Ruiz haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Melendi probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trecoop 52%, calasparra F.C. 48%.
trecoop - calasparra F.C. 1:0

56e minuut.
López Domínguez geeft een hoge lob. Granda is nu in balbezit. Granda speelt de bal door. Bousoño heeft problemen om de bal te vangen. García Romero rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
García Romero rent richting de bal. Grandi rent richting de bal. García Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandi rent richting de bal. Grandi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
trecoop - calasparra F.C. 1:1

72e minuut.
Cebrián onderschept slim de pass. Cebrián probeert naar een medespeler te passen. Ilundáin is nu in balbezit. Donato is nu in balbezit. Donato schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Bousoño bereikt de bal nog maar net als eerste. García Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Grandi is nu in balbezit. García Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. García Romero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt López Domínguez de bal. Donato verovert de bal door een tackle van achteren. Donato probeert naar een medespeler te passen. Porras Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras Ruiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
López Domínguez geeft een lange en hoge pass. Fresán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grandi rent richting de bal. Grandi schiet op doel. Naveiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trecoop - calasparra F.C. 1:2

90e minuut.
López Domínguez passt de bal met de wreef. García Romero rent richting de bal. Grandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandi draait met de bal, schiet en ... Fernández López probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Naveiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trecoop 60%, calasparra F.C. 40%.
trecoop - calasparra F.C. 1:2