Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baskonia 3rose
433 W Tactiek 352
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 17.5
adequate Schieten poor
adequate Passen poor
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Marrero verovert de bal door een tackle van achteren. Marrero speelt de bal door. Bednarczyk probeert naar een medespeler te passen. Ljubović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baskonia - 3rose 1:0

11e minuut.
Bednarczyk speelt de bal door. Gökkentli rent richting de bal. Akbulut probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Garwoła de bal. Garwoła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Akbulut geeft de bal voor. Ramos Cívico kopt de bal weg. Bednarczyk speelt de bal door. Ljubović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Yunchang rent richting de bal. Culpi verovert de bal door een tackle van achteren. Culpi passt de bal in één keer door. Ljubović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baskonia - 3rose 2:0

29e minuut.
Akbulut speelt de bal door. Garwoła rent richting de bal. Garwoła met een sublieme pass. Ljubović rent richting de bal. Ljubović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Merlos komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Ambrós heeft problemen om de bal te vangen. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrós is nu in balbezit. Garwoła onderschept slim de pass. Garwoła haalt uit met een fantastische trap. Tocornal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Garwoła rent richting de bal. Garwoła draait met de bal, schiet en ... Tocornal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ljubović bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Baskonia - 3rose 3:0

39e minuut.
Paiva is nu in balbezit. Paiva geeft een lange en hoge pass. Inworp. Akbulut met een snelle inworp. Merlos geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baskonia 31%, 3rose 69%.
Baskonia - 3rose 3:0

61e minuut.
Doeltrap. Drzymont komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Chorąży geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ramos Cívico de bal. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubović is nu in balbezit. Ljubović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Yunchang rent richting de bal. Bednarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Bednarczyk passt de bal met de wreef. Ljubović is nu in balbezit. Ljubović draait met de bal, schiet en ... Tocornal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Baskonia - 3rose 4:0

75e minuut.
Inworp. Hayoun komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baskonia 33%, 3rose 67%.
Baskonia - 3rose 4:0