Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Segades Alample CDR Dunder Mifflin
352 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten slecht
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Herrera passt de bal zonder na te denken. Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregori passt de bal in één keer door. Somoza is nu in balbezit. Somoza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

13e minuut.
Klungelig pakt Herrera de bal. Gregori is nu in balbezit. Gregori passt de bal met de wreef. Somoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Somoza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Segades Alample CDR - Dunder Mifflin 1:0

17e minuut.
Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera onderschept slim de pass. Herrera passt de bal zonder na te denken. Somoza is nu in balbezit. Somoza schiet op doel. Tiko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Segades Alample CDR - Dunder Mifflin 2:0

18e minuut.
Encaje verovert de bal door een tackle van achteren. Gregori verovert de bal door een tackle van achteren. Somoza is nu in balbezit. Gregori is nu in balbezit. Gregori geeft een lange en hoge pass. Tiko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tiko speelt de bal door. Tello Jorge kopt de bal weg. Klungelig pakt Varela de bal. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Segades Alample CDR - Dunder Mifflin 3:0

24e minuut.
Elvira bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moszek met de inworp. Gregori geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tello Jorge geeft een hoge lob. Cuadrado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carreras rent richting de bal. Carreras geeft de bal voor. Somoza maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Cacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacho speelt de bal door. Somoza rent richting de bal. Herrera is nu in balbezit. Herrera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tiko niet meer kan verder spelen. Presa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Segades Alample CDR 32%, Dunder Mifflin 68%.
Segades Alample CDR - Dunder Mifflin 3:0

52e minuut.
Díaz Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Serer onderschept slim de pass. Gregori begaat een overtreding. Gregori krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Somoza rent richting de bal. Elvira onderschept slim de pass. Pérez Serer is nu in balbezit. Díaz Neira verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Neira geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Carreras raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gómez-Cano komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Varela probeert naar een medespeler te passen. Elvira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gregori speelt de bal door. Herrera is nu in balbezit. Herrera schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Presa trapt de bal weg van het doel. Solana bereikt de bal nog maar net als eerste. Solana passt de bal zonder na te denken. Herrera rent richting de bal. Herrera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Segades Alample CDR 37%, Dunder Mifflin 63%.
Segades Alample CDR - Dunder Mifflin 3:0