Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cotonificio Blood Elf
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Graus met een sublieme pass. Fragoso met een sublieme pass. Ureña is nu in balbezit. del Fueyo bereikt de bal nog maar net als eerste. del Fueyo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Lendoiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Badiola verovert de bal door een tackle van achteren. Badiola met een sublieme pass. Borrell Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrell Iglesias haalt uit met een fantastische trap. Barquín bokst de bal weg.

33e minuut.
Larraza is nu in balbezit. Butragueño met een sublieme pass. Turiel rent richting de bal. Borrell Iglesias onderschept slim de pass. Borrell Iglesias haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cotonificio 57%, Blood Elf 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cotonificio - Blood Elf 0:0

51e minuut.
Badiola speelt de bal door. Klungelig pakt del Fueyo de bal. del Fueyo probeert naar een medespeler te passen. Borrell Iglesias is nu in balbezit. Borrell Iglesias schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Fernández Martínez probeert naar een medespeler te passen. Ureña is nu in balbezit. Ureña passt de bal in één keer door. Gómez Sáez rent richting de bal. Gómez Sáez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Butragueño geeft een lange en hoge pass. Daar is Vilariño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilariño passt de bal in één keer door. Gómez Sáez is nu in balbezit. Gómez Sáez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
González García geeft een lange en hoge pass. Gómez Sáez is nu in balbezit. Butragueño bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Sáez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Sáez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Largo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urzelai met een snelle inworp. Vilariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilariño geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cotonificio 47%, Blood Elf 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cotonificio - Blood Elf 0:0