Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blood Elf U.D.B.M
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Almunia Rivero kan de bal niet met de borst controleren. Almunia Rivero met een sublieme pass. Gómez Crespo rent richting de bal. Gómez Crespo haalt uit met een fantastische trap. Tejedor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blood Elf - U.D.B.M 0:1

25e minuut.
Fernández Martínez rent richting de bal. Fernández Martínez geeft een lange en hoge pass. Ortiz Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blood Elf 38%, U.D.B.M 62%.
Blood Elf - U.D.B.M 0:1

57e minuut.
Daar is Iraola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraola schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Iraola moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Iraola schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Perez moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Perez kan niet meer verder spelen. del Fueyo komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Butragueño met een sublieme pass. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrell Iglesias onderschept slim de pass. del Fueyo bereikt de bal nog maar net als eerste. del Fueyo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ortiz Blanco geeft een lange en hoge pass. Gómez Crespo heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Martínez probeert naar een medespeler te passen. Borrell Iglesias is nu in balbezit. Borrell Iglesias draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blood Elf 32%, U.D.B.M 68%.
Blood Elf - U.D.B.M 0:1