Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los nadien CD Amigó
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
de Haro rent richting de bal. de Haro passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Elías de bal. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar draait met de bal, schiet en ... Montes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Lucena Medina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pérez Arteaga komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Fernández Veiras onderschept slim de pass. Tuero rent richting de bal. Tuero geeft een lange en hoge pass. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar draait met de bal, schiet en ... Montes bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
los nadien - CD Amigó 1:0

37e minuut.
Doeltrap. Álvarez Cudeiro met een harde bal richting middenveld. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar onderschept slim de pass. Gaspar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
los nadien - CD Amigó 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los nadien 60%, CD Amigó 40%.
los nadien - CD Amigó 2:0

46e minuut.
de Haro speelt de bal door. Lanza rent richting de bal. García Sendín onderschept slim de pass. García Sendín schiet op doel. de Haro probeert de bal aan de voet te houden. Rivas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Zúñiga geeft een hoge lob. Almazán Abril bereikt de bal nog maar net als eerste. Almazán Abril geeft een lange en hoge pass. Gaspar rent richting de bal. Gaspar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Suárez Cartoy bereikt de bal nog maar net als eerste. de Haro bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Cartoy verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez Cartoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los nadien - CD Amigó 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los nadien 40%, CD Amigó 60%.
los nadien - CD Amigó 2:1