Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 19:09
  • Competitiewedstrijd: IV División.13
  • Stadion: Las Gaunas
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6364
Firebats United Etubb
Phoenix Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 17.2
adequate Schieten weak
weak Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Paypoqov is nu in balbezit. Lángara verovert de bal door een tackle van achteren. Lángara probeert naar een medespeler te passen. Meca is nu in balbezit. Meca geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Paypoqov rent richting de bal. Paypoqov geeft de bal voor. Solnicky kopt de bal weg. Miclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Menicocci is nu in balbezit. Menicocci passt de bal zonder na te denken. Miclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclea draait met de bal, schiet en ... Paisán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Firebats United - Etubb 1:0

12e minuut.
Kovács verovert de bal door een tackle van achteren. Kovács met een sublieme pass. Miclea rent richting de bal. Miclea draait met de bal, schiet en ... Paisán werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Firebats United - Etubb 2:0

19e minuut.
Lozano Farran geeft de bal voor. Paypoqov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Felino bereikt de bal nog maar net als eerste. Villada verovert de bal door een tackle van achteren. Villada geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Solnicky kopt de bal weg. Miclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclea passt de bal met de wreef. Menicocci is nu in balbezit. Menicocci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gabarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Felino onderschept slim de pass. Felino passt de bal met de wreef. Miclea rent richting de bal. Miclea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Solnicky probeert naar een medespeler te passen. Lángara met een sublieme pass. Lozano Farran is nu in balbezit. Paypoqov onderschept slim de pass. Paypoqov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Firebats United - Etubb 3:0

42e minuut.
Rabal kopt de bal weg. Solnicky rent richting de bal. Solnicky geeft een lange en hoge pass. Miclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Miclea rent richting de bal. Miclea probeert naar een medespeler te passen. Menicocci heeft problemen om de bal te vangen. Menicocci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Firebats United - Etubb 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Firebats United 40%, Etubb 60%.
Firebats United - Etubb 4:0

46e minuut.
Solnicky probeert naar een medespeler te passen. Miclea rent richting de bal. Miclea passt de bal in één keer door. Menicocci is nu in balbezit. Menicocci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Lángara rent richting de bal. Solnicky rent richting de bal. Solnicky speelt de bal door. Miclea rent richting de bal. Miclea draait met de bal, schiet en ... Paisán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Firebats United - Etubb 5:0

61e minuut.
Paypoqov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovács passt de bal zonder na te denken. Miclea rent richting de bal. Miclea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Lozano Farran heeft problemen om de bal te vangen. Miclea onderschept slim de pass. Miclea probeert naar een medespeler te passen. Menicocci rent richting de bal. Menicocci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Firebats United - Etubb 6:0

63e minuut.
González Blanco rent richting de bal. González Blanco probeert naar een medespeler te passen. Lángara heeft problemen om de bal te vangen. Miclea is nu in balbezit. Miclea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Felino speelt de bal door. Paypoqov is nu in balbezit. Paypoqov probeert naar een medespeler te passen. Miclea is nu in balbezit. Miclea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Firebats United 17%, Etubb 83%.
Firebats United - Etubb 6:0