Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paquidermos Sonrapa
Normal Tactiek Normal
37% Balbezit 63%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 32.3
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Gwóźdź geeft een lange en hoge pass. Friera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verdú geeft de bal voor. García Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Méndez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Santacruz rent richting de bal. Gâlcă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santacruz raakt geblesseerd tijdens het duel. Santacruz met een snel genomen vrije trap. Friera krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Băcilă rent richting de bal. Bartual is nu in balbezit. Bartual geeft de bal voor. Băcilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pipaon kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
García Méndez haalt uit met een fantastische trap. Daar is Gutiérrez Risques, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herráez probeert naar een medespeler te passen. Friera is nu in balbezit. Friera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Bartual de bal. Pipaon is nu in balbezit. García Méndez is nu in balbezit. Pipaon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipaon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. García Méndez is nu in balbezit. Gutiérrez Risques is nu in balbezit. Gutiérrez Risques geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gutiérrez Risques probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tóth is nu in balbezit. Tóth geeft een lange en hoge pass. Băcilă rent richting de bal. Băcilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Pipaon de bal. Pipaon met een sublieme pass. García Méndez is nu in balbezit. García Méndez draait met de bal, schiet en ... Herráez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Pipaon rent richting de bal. Pipaon passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt García Méndez de bal. García Méndez draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez Risques probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gâlcă onderschept slim de pass. Gâlcă met een sublieme pass. García Méndez is nu in balbezit. Pipaon is nu in balbezit. Pipaon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paquidermos 65%, Sonrapa 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paquidermos - Sonrapa 0:0

46e minuut.
Pipaon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipaon met een sublieme pass. Lechón heeft problemen om de bal te vangen. Friera is nu in balbezit. Friera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Santacruz kan de bal niet met de borst controleren. Pipaon rent richting de bal. Pipaon passt de bal zonder na te denken. García Méndez is nu in balbezit. García Méndez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paquidermos - Sonrapa 0:1

50e minuut.
Băcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcilă passt de bal in één keer door. Santacruz rent richting de bal. Pipaon onderschept slim de pass. Pipaon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Klungelig pakt Tóth de bal. Tóth passt de bal met de wreef. García Méndez rent richting de bal. García Méndez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Pipaon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipaon schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gutiérrez Risques de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Băcilă zal de hoekschop nemen. Herráez bokst de bal weg.

73e minuut.
Băcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipaon is nu in balbezit. Pipaon passt de bal met de wreef. García Méndez is nu in balbezit. García Méndez schiet op doel. Herráez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Rodríguez Villalobos rent richting de bal. Rodríguez Villalobos probeert naar een medespeler te passen. Bartual rent richting de bal. Pipaon onderschept slim de pass. Pipaon haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paquidermos - Sonrapa 0:2

79e minuut.
Klungelig pakt Tóth de bal. Tóth probeert naar een medespeler te passen. García Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Méndez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paquidermos 69%, Sonrapa 31%.
Paquidermos - Sonrapa 0:2