Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hattrick CF Shiketito su santidad FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


14e minuut.
Olivares probeert naar een medespeler te passen. Santirso probeert de bal aan de voet te houden. Santirso speelt de bal door. Amilibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amilibi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Alcaide trapt de bal weg van het doel. Matxón kopt de bal weg. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Estarriaga onderschept slim de pass. Estarriaga draait met de bal, schiet en ... Alcaide bokst de bal weg.

28e minuut.
Álvarez Muiña verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez Muiña speelt de bal door. Peón rent richting de bal. Peón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hattrick CF - Shiketito su santidad FC 0:1

34e minuut.
Álvarez Muiña probeert naar een medespeler te passen. Matxón is nu in balbezit. Matxón passt de bal met de wreef. Álvarez Muiña is nu in balbezit. Álvarez Muiña geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gómez Crespo met een snelle inworp. Viqueira is nu in balbezit. Viqueira geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Hattrick CF - Shiketito su santidad FC 0:2

44e minuut.
Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares speelt de bal door. Viqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Viqueira haalt uit met een fantastische trap. Garate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hattrick CF - Shiketito su santidad FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hattrick CF 55%, Shiketito su santidad FC 45%.
Hattrick CF - Shiketito su santidad FC 0:3

51e minuut.
Viqueira is nu in balbezit. Peón bereikt de bal nog maar net als eerste. Peón passt de bal in één keer door. Gómez Crespo rent richting de bal. Gómez Crespo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Conde Carbo passt de bal met de wreef. Tascón rent richting de bal. Tascón geeft een hoge lob. Peón bereikt de bal nog maar net als eerste. Peón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hattrick CF - Shiketito su santidad FC 0:4

76e minuut.
Santirso passt de bal met de wreef. Tascón rent richting de bal. Tascón geeft een hoge lob. Álvarez Muiña is nu in balbezit. Álvarez Muiña geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Amilibi rent richting de bal. Amilibi passt de bal met de wreef. Enrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Estarriaga verovert de bal door een tackle van achteren. Estarriaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Álvarez Muiña heeft problemen om de bal te vangen. Santirso bereikt de bal nog maar net als eerste. Santirso passt de bal zonder na te denken. Amilibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amilibi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Álvarez Muiña is nu in balbezit. Álvarez Muiña met een sublieme pass. Peón rent richting de bal. Viqueira heeft problemen om de bal te vangen. Viqueira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hattrick CF - Shiketito su santidad FC 0:5

87e minuut.
Matxón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gómez Crespo is nu in balbezit. Gómez Crespo passt de bal zonder na te denken. Peón bereikt de bal nog maar net als eerste. Peón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hattrick CF 65%, Shiketito su santidad FC 35%.
Hattrick CF - Shiketito su santidad FC 0:5