Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INFIERNO ROJIBLANCO Mimosa
javi 2 Tactiek 433
65% Balbezit 35%
13% Spel op eigen helft 87%
55 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 22.2
solid Schieten poor
very good Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Spătariu kopt de bal weg. Petti heeft problemen om de bal te vangen. Petti met een sublieme pass. Spătariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spătariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INFIERNO ROJIBLANCO - Mimosa 1:0

4e minuut.
Macsali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luengo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luengo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Turner de bal. Turner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Luengo rent richting de bal. Luengo speelt de bal door. Klungelig pakt Spătariu de bal. Spătariu schiet op doel. Na een snelle pass probeert de la Fuente de bal onder controle te krijgen. Batista bokst de bal weg.

12e minuut.
Luengo passt de bal zonder na te denken. Turner rent richting de bal. Turner geeft een lange en hoge pass. Spătariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spătariu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Doeltrap. Batista met een harde bal richting middenveld. Petti kopt de bal weg. Spătariu is nu in balbezit. Spătariu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Turner passt de bal in één keer door. Daar is Tkaczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tkaczuk speelt de bal door. Spătariu is nu in balbezit. Spătariu schiet op doel. Batista bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
INFIERNO ROJIBLANCO - Mimosa 2:0

18e minuut.
Petti probeert de bal aan de voet te houden. Luengo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luengo speelt de bal door. Spătariu is nu in balbezit. Spătariu schiet op doel. Batista kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Turner is nu in balbezit. Turner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Tkaczuk is nu in balbezit. Tkaczuk geeft de bal voor. Spătariu is nu in balbezit. Spătariu schiet op doel. Batista probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
INFIERNO ROJIBLANCO - Mimosa 3:0

24e minuut.
Turner geeft een lange en hoge pass. Batista speelt de bal door. Luengo kopt de bal weg. Spătariu is nu in balbezit. Spătariu draait met de bal, schiet en ... Batista verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macsali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luengo geeft de bal voor. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INFIERNO ROJIBLANCO - Mimosa 4:0

27e minuut.
Inworp. Tkaczuk met de inworp. Turner met een sublieme pass. Spătariu is nu in balbezit. Spătariu haalt uit met een fantastische trap. Batista bokst de bal weg.

29e minuut.
dos Santos Silva geeft een lange en hoge pass. Turner is nu in balbezit. Turner met een sublieme pass. Tkaczuk heeft problemen om de bal te vangen. Tkaczuk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vercruysse is nu in balbezit. Vercruysse passt de bal met de wreef. Serrano is nu in balbezit. Spătariu verovert de bal door een tackle van achteren. Spătariu draait met de bal, schiet en ... Batista bokst de bal weg. Paal!

32e minuut.
Petti speelt de bal door. Macsali is nu in balbezit. Macsali probeert naar een medespeler te passen. Spătariu rent richting de bal. Spătariu haalt uit met een fantastische trap. Batista kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Moré Roca trapt de bal weg van het doel. Petti kopt de bal weg. Klungelig pakt Turner de bal. Spătariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spătariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Macsali met een snelle inworp. Luengo speelt de bal door. Turner rent richting de bal. Turner draait met de bal, schiet en ... Batista maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
INFIERNO ROJIBLANCO - Mimosa 5:0

39e minuut.
Macsali met een snelle inworp. Luengo is nu in balbezit. Luengo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Spătariu de bal. Spătariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INFIERNO ROJIBLANCO - Mimosa 6:0

40e minuut.
Macsali bereikt de bal nog maar net als eerste. Macsali geeft de bal voor. Moré Roca kopt de bal weg. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner schiet op doel. Batista bokst de bal weg. Serrano speelt de bal door. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Luengo probeert naar een medespeler te passen. Tkaczuk rent richting de bal. Tkaczuk passt de bal met de wreef. Turner is nu in balbezit. Turner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Turner passt de bal in één keer door. Tkaczuk is nu in balbezit. Tkaczuk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Spătariu de bal. Spătariu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INFIERNO ROJIBLANCO 14%, Mimosa 86%.
INFIERNO ROJIBLANCO - Mimosa 6:0

47e minuut.
Luengo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt de la Fuente de bal. Spătariu is nu in balbezit. Spătariu schiet op doel. Batista probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
INFIERNO ROJIBLANCO - Mimosa 7:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macsali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luengo geeft de bal voor. Spătariu rent richting de bal. Spătariu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Macsali geeft een hoge lob. de la Fuente kopt de bal weg. Klungelig pakt Moré Roca de bal. Tkaczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkaczuk draait met de bal, schiet en ... Paal!

51e minuut.
Luengo verovert de bal door een tackle van achteren. Luengo speelt de bal door. Spătariu rent richting de bal. Spătariu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
INFIERNO ROJIBLANCO - Mimosa 8:0

56e minuut.
Macsali geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Serrano de bal onder controle te krijgen. Spătariu rent richting de bal. Spătariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INFIERNO ROJIBLANCO - Mimosa 9:0

56e minuut.
Loredo met een sublieme pass. Ben heeft problemen om de bal te vangen. Spătariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spătariu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Petti passt de bal zonder na te denken. Spătariu is nu in balbezit. Spătariu met een sublieme pass. Turner rent richting de bal. Turner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Turner met een sublieme pass. Tkaczuk is nu in balbezit. Tkaczuk passt de bal zonder na te denken. Spătariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spătariu haalt uit met een fantastische trap. Batista verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Reich komt het veld opgelopen. Macsali neemt de hoekschop. Reich probeert de bal met de borst te controleren. Reich haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert de la Fuente de bal onder controle te krijgen. Batista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
INFIERNO ROJIBLANCO - Mimosa 10:0

66e minuut.
Petti passt de bal zonder na te denken. Reich heeft problemen om de bal te vangen. Turner is nu in balbezit. Reich rent richting de bal. Reich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Luengo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luengo passt de bal zonder na te denken. Reich rent richting de bal. Reich schiet op doel. Batista maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Reich bereikt de bal nog maar net als eerste. Luengo probeert naar een medespeler te passen. Reich rent richting de bal. Reich draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Serrano de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Macsali neemt de hoekschop. Reich krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Mączyński komt het veld opgelopen. de la Fuente trapt de bal weg van het doel. Luengo kopt de bal weg. Reich bereikt de bal nog maar net als eerste. Reich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Luengo kopt de bal weg. Klungelig pakt Turner de bal. Reich is nu in balbezit. Turner rent richting de bal. Turner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Reich bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner is nu in balbezit. Reich bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner rent richting de bal. Turner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Luengo kopt de bal weg. Turner is nu in balbezit. Turner passt de bal met de wreef. Reich rent richting de bal. Reich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Serrano trapt de bal weg. Turner kopt de bal weg. Reich is nu in balbezit. Reich schiet op doel. Batista verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Petti speelt de bal door. Tkaczuk rent richting de bal. Tkaczuk passt de bal met de wreef. Turner is nu in balbezit. Turner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner haalt uit met een fantastische trap. Batista probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

78e minuut.
Macsali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luengo kan de bal niet met de borst controleren. Luengo geeft een hoge lob. Turner is nu in balbezit. Turner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Tkaczuk passt de bal met de wreef. Luengo rent richting de bal. Luengo speelt de bal door. Macsali bereikt de bal nog maar net als eerste. Macsali draait met de bal, schiet en ... Batista kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Batista met een sublieme pass. Petti heeft problemen om de bal te vangen. Petti passt de bal met de wreef. Turner rent richting de bal. Turner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Luengo probeert naar een medespeler te passen. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner passt de bal zonder na te denken. Reich is nu in balbezit. Reich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Tkaczuk probeert naar een medespeler te passen. Reich rent richting de bal. Reich haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Serrano de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
INFIERNO ROJIBLANCO - Mimosa 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INFIERNO ROJIBLANCO 11%, Mimosa 89%.
INFIERNO ROJIBLANCO - Mimosa 11:0