Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mimosa BKAN
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


12e minuut.
de Navas met een sublieme pass. García Cubillo is nu in balbezit. García Cubillo passt de bal in één keer door. Loredo is nu in balbezit. Loredo schiet op doel. Mina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Sebastián Nadal Martorell onderschept slim de pass. Sebastián Nadal Martorell probeert naar een medespeler te passen. de la Iglesia is nu in balbezit. Llorente is nu in balbezit. Llorente draait met de bal, schiet en ... Batista verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Granero Molina met een snelle inworp. Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente geeft de bal voor. de la Iglesia krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mimosa - BKAN 0:1

24e minuut.
Ben met de inworp. Cuéllar Taínta is nu in balbezit. Cuéllar Taínta geeft een hoge lob. Loredo rent richting de bal. Loredo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
de Navas rent richting de bal. de Navas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt de la Iglesia de bal. Llorente is nu in balbezit. Llorente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Serrano onderschept slim de pass. Llorente rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Serrano. Serrano krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Ben rent richting de bal. Ben passt de bal in één keer door. Loredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Loredo draait met de bal, schiet en ... Zandío probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mimosa 61%, BKAN 39%.
Mimosa - BKAN 0:1

49e minuut.
Zandío geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuéllar Taínta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ben is nu in balbezit. Ben geeft de bal voor. Paal!

63e minuut.
Lozano Marcos heeft problemen om de bal te vangen. Lozano Marcos geeft een lange en hoge pass. Daar is Puigdesens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Iglesia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sebastián Nadal Martorell onderschept slim de pass. Sebastián Nadal Martorell speelt de bal door. Llorente is nu in balbezit. Llorente draait met de bal, schiet en ... de la Fuente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Granero Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Granero Molina probeert naar een medespeler te passen. Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Iglesia is nu in balbezit. de la Iglesia haalt uit met een fantastische trap. Batista bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mimosa 57%, BKAN 43%.
Mimosa - BKAN 0:1