Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C. D. Ros Davizcocho
Normal Tactiek ROMBO 3 DEF adel
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 39.5
slecht Schieten solide
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Ştefănuţ heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez García is nu in balbezit. Ştefănuţ onderschept slim de pass. Ştefănuţ schiet op doel. Duserm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C. D. Ros - Davizcocho 0:1

4e minuut.
Amaro passt de bal met de wreef. Pineda Romero rent richting de bal. Met opzet legt Mârzoi zijn tegenspeler op de grond. Mârzoi krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Späing bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi is nu in balbezit. Mârzoi speelt de bal door. Ştefănuţ is nu in balbezit. Ştefănuţ haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
C. D. Ros - Davizcocho 0:2

8e minuut.
Späing is nu in balbezit. Späing speelt de bal door. Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi haalt uit met een fantastische trap. Duserm probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C. D. Ros - Davizcocho 0:3

10e minuut.
Derdaś passt de bal met de wreef. Späing is nu in balbezit. Späing probeert naar een medespeler te passen. Ştefănuţ rent richting de bal. Ştefănuţ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ştefănuţ rent richting de bal. Ştefănuţ draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
C. D. Ros - Davizcocho 0:4

18e minuut.
Späing onderschept slim de pass. Späing geeft een lange en hoge pass. Mârzoi kopt de bal weg. Ştefănuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Renjel passt de bal met de wreef. Ştefănuţ rent richting de bal. Ştefănuţ passt de bal in één keer door. Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C. D. Ros - Davizcocho 0:5

20e minuut.
Ştefănuţ raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bastidas komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Pineda Romero is nu in balbezit. Taber onderschept slim de pass. Taber passt de bal zonder na te denken. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Derdaś raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Colţan komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Daar is Aranguren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Späing is nu in balbezit. Späing passt de bal met de wreef. Bastidas rent richting de bal. Bastidas draait met de bal, schiet en ... Duserm bokst de bal weg.

32e minuut.
Taber geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Almansa de bal. Mârzoi is nu in balbezit. Mârzoi schiet op doel. Duserm probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Renjel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Späing is nu in balbezit. Späing passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Renjel de bal. Renjel geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bastidas krijgt zijn hoofd ertegen. Almansa heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Taber rent richting de bal. Taber geeft een hoge lob. Mârzoi rent richting de bal. Bastidas is nu in balbezit. Bastidas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Danielewski geeft een lange en hoge pass. Mârzoi kopt de bal weg. Bastidas is nu in balbezit. Bastidas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C. D. Ros - Davizcocho 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. D. Ros 77%, Davizcocho 23%.
C. D. Ros - Davizcocho 0:6

52e minuut.
Späing rent richting de bal. Späing speelt de bal door. Klungelig pakt Mârzoi de bal. Bastidas rent richting de bal. Bastidas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C. D. Ros - Davizcocho 0:7

57e minuut.
Rodríguez García verovert de bal door een tackle van achteren. Mârzoi onderschept slim de pass. Silveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi verovert de bal door een tackle van achteren. Mârzoi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Späing is nu in balbezit. Späing geeft een hoge lob. Daar is Mârzoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas schiet op doel. Duserm bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
C. D. Ros - Davizcocho 0:8

63e minuut.
Späing rent richting de bal. Späing passt de bal in één keer door. Mârzoi is nu in balbezit. Mârzoi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rodríguez García de bal onder controle te krijgen. Duserm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C. D. Ros - Davizcocho 0:9

67e minuut.
Späing geeft de bal voor. Mârzoi rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Renjel zal de hoekschop nemen. Almansa kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C. D. Ros - Davizcocho 0:10

69e minuut.
Bertanzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Setién is nu in balbezit. Met opzet legt Taber zijn tegenspeler op de grond. Taber krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Bastidas draait met de bal, schiet en ... Almansa probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taber met een snelle inworp. Späing geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Dorado met een snelle inworp. Taber is nu in balbezit. Taber passt de bal zonder na te denken. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Späing met een sublieme pass. Mârzoi rent richting de bal. Setién bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas onderschept slim de pass. Bastidas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Späing passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Taber de bal. Taber geeft de bal voor. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi schiet op doel. Duserm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Späing geeft de bal voor. Bastidas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rodríguez García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mârzoi is nu in balbezit. Mârzoi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. D. Ros 92%, Davizcocho 8%.
C. D. Ros - Davizcocho 0:10