Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perubianmiguel C. D. Ros
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.2
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Otaño is nu in balbezit. Otaño passt de bal met de wreef. Lunar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Valera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Setién is nu in balbezit. Bonera onderschept slim de pass. Bonera passt de bal in één keer door. Pérez Valera rent richting de bal. Pérez Valera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Setién bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunar verovert de bal door een tackle van achteren. Lunar geeft de bal voor. Pérez Valera rent richting de bal. Pérez Valera draait met de bal, schiet en ... Duserm bokst de bal weg.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rogerio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lunar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunar geeft de bal voor. Cabrerizo maakt een snoekduik en kopt de bal. Duserm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leiva trapt de bal weg. Otaño kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Amaro de bal onder controle te krijgen. Amaro schiet op doel. Aragoneses kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leiva kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. García León bereikt de bal nog maar net als eerste. García León haalt uit met een fantastische trap. Aragoneses werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Aragoneses trapt de bal weg van het doel. Setién kopt de bal weg. Amaro is nu in balbezit. García León rent richting de bal. García León draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amaro is nu in balbezit. Amaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perubianmiguel 49%, C. D. Ros 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perubianmiguel - C. D. Ros 0:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pineda Romero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonera is nu in balbezit. García León onderschept slim de pass. García León geeft de bal voor. Aragoneses probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Lunar passt de bal met de wreef. Almansa is nu in balbezit. Pérez Valera verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Valera haalt uit met een fantastische trap. Duserm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perubianmiguel - C. D. Ros 1:0

86e minuut.
Otaño rent richting de bal. Silveira is nu in balbezit. Silveira geeft een lange en hoge pass. Pineda Romero rent richting de bal. Pineda Romero schiet op doel. Aragoneses bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perubianmiguel 50%, C. D. Ros 50%.
Perubianmiguel - C. D. Ros 1:0