Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fingers Salad Perubianmiguel
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 13.7
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Antoñana geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chun Yu met de inworp. Hong Ming is nu in balbezit. Hong Ming schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lunar is nu in balbezit. Chi Ho is nu in balbezit. Lunar onderschept slim de pass. Pérez Valera is nu in balbezit. Pérez Valera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Hong Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Ming draait met de bal, schiet en ... Aragoneses werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fingers Salad - Perubianmiguel 1:0

12e minuut.
Cheuk Wah is nu in balbezit. Cabrerizo verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrerizo met een sublieme pass. Pérez Valera is nu in balbezit. Pérez Valera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rogerio met de inworp. Hong Ming is nu in balbezit. Hong Ming probeert naar een medespeler te passen. Kwok Fai rent richting de bal. Kwok Fai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fingers Salad - Perubianmiguel 2:0

20e minuut.
Klungelig pakt Abad de bal. Hong Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Ming speelt de bal door. Kwok Fai is nu in balbezit. Kwok Fai haalt uit met een fantastische trap. Aragoneses kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Cheuk Wah rent richting de bal. Abad rent richting de bal. Cheuk Wah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abad moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Abad kan niet meer verder spelen. Otaño komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Kwok Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Campuzano. Kwok Fai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hong Ming wilt de vrije trap nemen. Kwok Fai springt en kopt de bal. Aragoneses verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Chun Yu onderschept slim de pass. Bonera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chun Yu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chi Ho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kwok Fai maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fingers Salad 55%, Perubianmiguel 45%.
Fingers Salad - Perubianmiguel 2:0

64e minuut.
Kwun Chung rent richting de bal. Kwun Chung geeft de bal voor. Leiva kan de bal niet met de borst controleren. Kwok Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Fai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rogerio verovert de bal door een tackle van achteren. Rogerio passt de bal in één keer door. Pérez Valera rent richting de bal. Pérez Valera schiet op doel. Yip Tat probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fingers Salad - Perubianmiguel 2:1

77e minuut.
Kwun Chung geeft de bal voor. Chun Yu kopt de bal weg. Kwok Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Fai haalt uit met een fantastische trap. Aragoneses maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fingers Salad - Perubianmiguel 3:1

79e minuut.
Antoñana geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chun Yu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Hong Ming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hong Ming draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Otaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Otaño passt de bal zonder na te denken. Bonera bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Ming onderschept slim de pass. Hong Ming haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Siu Wai geeft een hoge lob. Bonera kopt de bal weg. Kwun Chung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pérez Valera is nu in balbezit. Pérez Valera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fingers Salad 35%, Perubianmiguel 65%.
Fingers Salad - Perubianmiguel 3:1