Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D. San Langostino Perubianmiguel
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 13.9
hopeloos Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Doeltrap. Aragoneses trapt de bal weg. Klungelig pakt Bonera de bal. Sobrino rent richting de bal. Sobrino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bonera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulzio verovert de bal door een tackle van achteren. Fulzio passt de bal zonder na te denken. Sobrino is nu in balbezit. Sobrino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt Cornago de bal. Sobrino rent richting de bal. Bonera begaat een overtreding. Bonera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. San Langostino 39%, Perubianmiguel 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.D. San Langostino - Perubianmiguel 0:0

48e minuut.
Lunar verovert de bal door een tackle van achteren. Lunar passt de bal met de wreef. de Carlos is nu in balbezit. de Carlos draait met de bal, schiet en ... Narváez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. San Langostino - Perubianmiguel 0:1

73e minuut.
Alonso Bonilla is nu in balbezit. Alonso Bonilla geeft de bal voor. Antoñana kopt de bal weg. Sobrino is nu in balbezit. Sobrino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
González Hernández geeft de bal voor. Klungelig pakt Campuzano de bal. Sobrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrino schiet op doel. Aragoneses maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.D. San Langostino - Perubianmiguel 1:1

79e minuut.
de Carlos is nu in balbezit. Cornago onderschept slim de pass. Cornago met een sublieme pass. Klungelig pakt González Hernández de bal. González Hernández draait met de bal, schiet en ... Aragoneses verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. San Langostino 52%, Perubianmiguel 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.D. San Langostino - Perubianmiguel 1:1