Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fingers Salad CD Palencia
Normal Tactiek 532 a
43% Balbezit 57%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 29.5
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Kwok Fai de bal. Hong Ming rent richting de bal. García Hernández tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Hernández krijgt een gele kaart. Hong Ming is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chi Ho zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kwok Fai springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Cheuk Wah rent richting de bal. Caxaría tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cheuk Wah is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cheuk Wah zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bueno heeft problemen om de bal te vangen. Kwok Fai is nu in balbezit. Kwok Fai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbadilla Cervilla probeert naar een medespeler te passen. Vizcaíno rent richting de bal. Vizcaíno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Barbadilla Cervilla kopt de bal weg. Chi Kui is nu in balbezit. Chi Kui speelt de bal door. Vizcaíno rent richting de bal. Vizcaíno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Barbadilla Cervilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadilla Cervilla passt de bal met de wreef. Kündig probeert naar een medespeler te passen. García Hernández rent richting de bal. García Hernández haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Cheuk Wah is nu in balbezit. Kündig onderschept slim de pass. Kündig probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vizcaíno de bal. Vizcaíno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Chi Kui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Kui passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chun Wing de bal. Vizcaíno is nu in balbezit. Vizcaíno haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fingers Salad 84%, CD Palencia 16%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fingers Salad - CD Palencia 0:0

53e minuut.
Kündig is nu in balbezit. Kündig passt de bal zonder na te denken. Barbadilla Cervilla probeert naar een medespeler te passen. García Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. García Hernández schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fingers Salad - CD Palencia 0:1

60e minuut.
Cheuk Wah rent richting de bal. Caxaría onderschept slim de pass. Caxaría met een sublieme pass. Vizcaíno is nu in balbezit. Vizcaíno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Cheuk Wah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chi Ho rent richting de bal. Chi Ho met een sublieme pass. García Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. García Hernández haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fingers Salad 79%, CD Palencia 21%.
Fingers Salad - CD Palencia 0:1