Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Noob CF valdekas
Normal Tactiek painkiller 1
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 37.7
weak Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen average


3e minuut.
Lobillo is nu in balbezit. Kozoriz verovert de bal door een tackle van achteren. Kozoriz passt de bal met de wreef. Podlaski heeft problemen om de bal te vangen. Podlaski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Azconzábal geeft een hoge lob. Inworp. Trumiński met een snelle inworp. Kok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kok geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Trumiński rent richting de bal. Trumiński passt de bal zonder na te denken. Podlaski rent richting de bal. Podlaski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Noob CF - valdekas 0:1

35e minuut.
Kozoriz probeert naar een medespeler te passen. Boyraz is nu in balbezit. Boyraz geeft een hoge lob. Podlaski is nu in balbezit. Podlaski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Yanguas bereikt de bal nog maar net als eerste. Massa verovert de bal door een tackle van achteren. Massa geeft een hoge lob. Podlaski rent richting de bal. Podlaski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Noob CF - valdekas 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noob CF 62%, valdekas 38%.
Noob CF - valdekas 0:2

47e minuut.
Mocsáry geeft de bal voor. Inworp. Belenguer met de inworp. Yanguas rent richting de bal. Yanguas geeft een hoge lob. Paal! Šebetka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Martínez Bartolomé probeert naar een medespeler te passen. Bombelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombelli met een sublieme pass. Podlaski controleert de bal met de borst. Podlaski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Noob CF - valdekas 0:3

49e minuut.
Sola heeft problemen om de bal te vangen. Podlaski begaat een overtreding. Sola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lobillo met een snel genomen vrije trap. Molinos is nu in balbezit. Molinos passt de bal zonder na te denken. Yanguas is nu in balbezit. Yanguas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Trumiński onderschept slim de pass. Trumiński geeft de bal voor. López Ramírez heeft problemen om de bal te vangen. Podlaski onderschept slim de pass. Podlaski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Klungelig pakt Mocsáry de bal. Trumiński speelt de bal door. Podlaski rent richting de bal. Podlaski draait met de bal, schiet en ... Chkaf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noob CF - valdekas 0:4

66e minuut.
Lobillo verovert de bal door een tackle van achteren. Lobillo met een sublieme pass. Azconzábal is nu in balbezit. Kok verovert de bal door een tackle van achteren. Trumiński geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Podlaski krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

71e minuut.
Kok is nu in balbezit. Kok geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski onderschept slim de pass. Podlaski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Noob CF - valdekas 0:5

73e minuut.
Kozoriz probeert naar een medespeler te passen. Fierro heeft problemen om de bal te vangen. Fierro met een sublieme pass. Podlaski rent richting de bal. Podlaski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Šebetka met een harde bal richting middenveld. Bombelli kopt de bal weg. Podlaski is nu in balbezit. Podlaski haalt uit met een fantastische trap. Chkaf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noob CF - valdekas 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noob CF 68%, valdekas 32%.
Noob CF - valdekas 0:6