Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.T. Madrid CDMirandés
T 2.0 Tactiek bandas
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 48.8
goed Schieten solide
goed Passen goed
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz speelt de bal door. Daar is Drago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drago geeft de bal voor. Jimenez Ortiz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Jimenez Ortiz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pakizer de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pakizer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anghelini geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Abacciolo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drago met de inworp. Anghelini geeft een hoge lob. Jimenez Ortiz maakt een snoekduik en kopt de bal. Palubaitis bokst de bal weg. Klungelig pakt Jagersberger de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - CDMirandés 0:1

15e minuut.
Solis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beaucourt rent richting de bal. Beaucourt geeft de bal voor. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel. Tùng Lâm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Libera geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beaucourt met een snelle inworp. Bunea rent richting de bal. Bunea geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Inworp. Beaucourt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bunea is nu in balbezit. Bunea geeft een lange en hoge pass. Ochetan krijgt zijn hoofd ertegen. Tùng Lâm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Solis geeft een lange en hoge pass. Valoyes is nu in balbezit. Bunea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valoyes roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Valoyes kan niet meer verder spelen. Kuldsaar komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Daar is Drago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drago geeft de bal voor. Cardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ochetan is nu in balbezit. Kuldsaar verovert de bal door een tackle van achteren. Kuldsaar speelt de bal door. Vanczák is nu in balbezit. Vanczák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Beaucourt met een sublieme pass. Vado probeert naar een medespeler te passen. Bunea probeert naar een medespeler te passen. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.T. Madrid 47%, CDMirandés 53%.
F.T. Madrid - CDMirandés 0:1

51e minuut.
Inworp. Solis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beaucourt rent richting de bal. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaucourt geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kuldsaar speelt de bal door. Drago rent richting de bal. Drago geeft een lange en hoge pass. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz schiet op doel. Palubaitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Klungelig pakt Anghelini de bal. Vado geeft de bal voor. Libera heeft problemen om de bal te vangen. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Libera rent richting de bal. Vanczák onderschept slim de pass. Vanczák met een sublieme pass. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt Crozier de bal. Crozier probeert naar een medespeler te passen. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz schiet op doel. Palubaitis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - CDMirandés 0:2

84e minuut.
Vado bereikt de bal nog maar net als eerste. Vado geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Libera de bal. Vanczák rent richting de bal. Vanczák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.T. Madrid 43%, CDMirandés 57%.
F.T. Madrid - CDMirandés 0:2